Βαθμός για τον ΠΑΣ Γιάννινα στο Περιστέρι, 0-0 με Ατρόμητο

Θα ξεχαστεί γρήγορα η αναμέτρηση του Ατρομήτου με τον ΠΑΣ Γιάννινα, στο Περιστέρι, για την 3η αγωνιστική της Super League Σουρωτή. Νταμίρ Κάναντι και Γιάννης Πετράκης φοβήθηκαν κι έπαιξαν αρκετά κλειστά. Οι γηπεδούχοι είχαν τη μεγαλύτερη ευκαιρία να φθάσουν στο γκολ, αλλά η κεφαλιά του Ρισβάνη λίγο πριν την εκπνοή του πρώτου ημιχρόνου σταμάτησε στο οριζόντιο δοκάρι.

Οι Περιστεριώτες είχαν τον έλεγχο της αναμέτρησης, αδυνατούσαν όμως να απειλήσουν ουσιαστικά την εστία του Βελλίδη. Από την άλλη, η ομάδα των Ιωαννίνων μάλλον συμβιβάστηκε με την ισοπαλία και προτίμησε να ψάξει το γκολ σε κάποια αντεπίθεση. Αυτό δεν ήρθε και οι δύο ομάδες (δικαιολογημένα με βάση την ελλιπή δημιουργία γηπεδούχων και φιλοξενούμενων) έμειναν στο 0-0. Τρία ματς και τα τρία ισόπαλα για τον Ατρόμητο. Το πρώτο, ωστόσο, δίχως γκολ (1-1 με Απόλλωνα εντός και 2-2 με Παναιτωλικό εκτός τα προηγούμενα).

Δεύτερη διαδοχική ισοπαλία για τον ΠΑΣ Γιάννινα, μετά από αυτήν της προηγούμενης αγωνιστικής με την ΑΕΚ εντός έδρας. Και η προηγούμενη ήταν δίχως γκολ. Το μοναδικό γκολ που έχει δεχθεί ο ΠΑΣ είναι στην Τρίπολη και την πρεμιέρα από τον Νίκο Καλτσά.

Εντυπωσιακό επίτευγμα – με δεδομένο τα σημεία των καιρών – το γεγονός ότι η ομάδα των Ιωαννίνων τελείωσε την αναμέτρηση με έντεκα Έλληνες (ο Θεμιστοκλής Τζημόπουλος μπορεί να είναι διεθνής με την εθνική Νέας Ζηλανδίας, αλλά είναι Έλληνας