Βραδιά Champions League – Το πρόγραμμα και τα τελευταία νέα των ομάδων

Η 2η αγωνιστική του Champions League περιλαμβάνει ορισμένα σπουδαία παιχνίδια, όπως αυτό που διεξάγεται απόψε στην Βεστφαλία ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και την Ρεάλ Μαδρίτης.

Στην ευρωπαϊκή δράση επανέρχονται οι σύλλογοι αυτή την εβδομάδα και η αρχή γίνεται σήμερα με τις πρώτες 8 αναμετρήσεις της 2ης αγωνιστικής του Champions League.

5ος Όμιλος
Στον 5ο όμιλο, η Λίβερπουλ μετά την ισοπαλία της πρεμιέρας απέναντι στην Σεβίλλη δοκιμάζεται κόντρα στην Σπαρτάκ στην Μόσχα. Ο Γιούργκεν Κλοπ αναμένεται να αφήσει εκτός 11άδας τον Φιρμίνιο αλλά δεν θα προχωρήσει σε εκτεταμένο rotation λόγω της αναγκαιότητας για την κατάκτηση των βαθμών.

Πιθανές Συνθέσεις
Σπαρτάκ Μόσχας:Ρεμπρόφ – Εσένκο, Ντζικίγια, Τάσι, Μποκέτι, Κομπάροφ – Ποπόφ, Φερνάντο, Πάσαλιτς – Ρότσα Νέβες, Λουίς Αντριάνο
Λίβερπουλ: Κάριους – Αρνολντ, Μάτιπ, Κλάβαν, Μορένο – Χέντερσον, Τσαν – Σαλάχ, Κουτίνιο, Μανέ – Στάριτζ

Την ίδια ώρα στην Ανδαλουσία, η Σεβίλλη μπορεί να πάρει προβάδισμα στον όμιλο αν επιβεβαιώσει τον τίτλο του φαβορί απέναντι στην Μάριμπορ, η οποία είναι θεωρητικά η πιο αδύναμη ομάδα του ομίλου.

Πιθανές Συνθέσεις
Σεβίλλη-Μάριμπορ
Σεβίλλη:Ρίκο – Κορσιά, Λενγκλέ, Παρέχα, Εσκουδέρο – Μπανέγα, Ενζονζί, Πισάρο – Νάβας, Μουριέλ, Κορέα
Μάριμπορ:Χαντάνοβιτς – Πάλτσιτς, Ραΐσεβιτς, Μπίλονγκ, Βίλερ – Κάμπχα, Βρχόβετς – Μπαϊντέ, Αχμέντι, Μποχάρ – Ταβάρες

6ος Όμιλος

Αναμετρήσεις με δύο δυνατά φαβορί περιλαμβάνει ο 6ος όμιλος της διοργάνωσης απόψε. Στο Μάντσεστερ, η Σίτι υποδέχεται την Σαχτάρ και θα προσπαθήσει να δώσει συνέχεια στις τελευταίες εκπληκτικές της εμφανίσεις. Η ομάδα του Πεπ Γκουαρδιόλα έχει σημειώσει 22 γκολ στα τελευταία πέντε παιχνίδια της, με τον Ισπανό τεχνικό να κάνει ελάχιστες αλλαγές στο αρχικό σχήμα.

Πιθανές Συνθέσεις
Μάντσεστερ Σίτι – Σαχτάρ
Μάντσεστερ Σ:Έντερσον – Γουόκερ, Οταμέντι, Στόουνς, Ντανίλο – Ντε Μπρούινε, Φερναντίνιο, Σίλβα, Μπερνάρντο Σίλβα – Χεσούς, Αγουέρο
Σαχτάρ: Πιατόφ – Μπούτκο, Ορντετς, Ρακίτσκι, Ισμαϊλι – Φρεντ, Στεπανένκο – Μάρλος, Τάισον, Μπερνάρντ – Φερέιρα

Στην Ιταλία, η Νάπολι υποδέχεται την Φέγενορντ και μετά την ήττα της πρεμιέρας από την Σαχτάρ κάθε άλλο αποτέλεσμα πλην της νίκης μπορεί να τη βάλει σε μπελάδες. Η εικόνα των Ολλανδών στην αναμέτρηση με την Σίτι, δεν αφήνει μεγάλα παράθυρα αισιοδοξίας για ένα θετικό αποτέλεσμα.

Πιθανές Συνθέσεις
Νάπολι – Φέγενορντ
Νάπολι: Ρέινα – Χισάι, Αλμπιόλ, Κουλιμπαλί, Γκουλάμ – Αλαν, Ζορζίνιο, Χάμσικ – Καγεχόν, Μέρτενς, Ινσίνιε
Φέγενορντ: Τζόουνς – Χαπς, Φαν ντερ Χέιντεν, Γιούστε, Ντικς – Βιλένα, Τόρνστρα, Ελ Αχμάντι – Μποέτιους, Κράμερ, Μπέργκις

7ος Όμιλος

Ο 7ος όμιλος από την πρώτη μέρα της κλήρωσης έδειχνε πως θα είναι ο πιο δύσκολος για να ξεχωρίσει μια ομάδα. Ακόμη δύο ντέρμπι διεξάγονται σήμερα, με την Μονακό να υποδέχεται την Πόρτο, σε μια επανάληψη του τελικού του 2004.

Πιθανές Συνθέσεις
Μονακό-Πόρτο
Μονακό:Μπενάλιο – Σιντιμπέ, Γκλικ, Τζέμερσον, Χόρχε – Λόπες, Φαμπίνιο, Μουτίνιο, Λεμάρ – Γιόβετιτς, Φαλκάο
Πόρτο:Κασίγιας – Ρικάρντο, Φελίπε, Μαρκάνο, Τέγιες – Κορόνα, Ντανίλο, Τόρες, Μπραχίμι – Μαρέγα, Αμπουμπακάρ

Στο άλλο σπουδαίο ματς στην Κωνσταντινούπολη, η Μπεσίκτας υποδέχεται την Λειψία, με τους Τούρκους να αποκτούν μεγάλο προβάδισμα σε περίπτωση νίκης αφού επικράτησαν και στην πρεμιέρα της Πόρτο εκτός έδρας.

Πιθανές Συνθέσεις
Μπεσίκτας-Λειψία
Μπεσίκτας: Φάμπρι – Μεδέλ, Πέπε, Τόσιτς, Τσανέρ – Χάτσινσον, Ογκιουζάν – Κουαρέσμα, Ταλίσκα, Μπάμπελ – Τοσούν
Λειψία: Γκουλάσι – Κλόστερμαν, Ορμπαν, Ουπαμεκάνο, Μπερνάρντο – Κεϊτά, Ντέμε – Ζάμπιτσερ, Φόρσμπεργκ – Πόουλσεν, Βέρνερ

8ος Όμιλος

Το μεγάλο παιχνίδι της βραδιάς είναι αυτό που διεξάγεται στην Βεστφαλία ανάμεσα στην Ντόρτμουντ και την Ρεάλ. Οι γηπεδούχοι βρίσκονται σε εκρηκτική κατάσταση την ώρα που η Ρεάλ δεν πατάει πολύ καλά στα πόδια της.

Πιθανές Συνθέσεις
Ντόρτμουντ – Ρεάλ Μαδρίτης
Ντόρτμουντ:Μπούρκι – Πίστσεκ, Παπασταθόπουλος, Μπάρτρα, Τολγιαν – Σαχίν Νταχούντ, Γκέτσε – Γιαρμολένκο, Ομπαμεγιάνγκ, Φιλίπ
Ρεάλ Μαδρίτης: Νάβας – Καρβαχάλ, Βαράν, Ράμος, Νάτσο – Μόντριτς, Κασεμίρο, Ισκο – Μπέιλ, Ρονάλντο, Ασένσιο

Στην Κύπρο, ο ΑΠΟΕΛ θα έχει ένα ακόμη πολύ δύσκολο έργο, αφού μετά την Ρεάλ όπου ηττήθηκε στην Μαδρίτη, θα υποδεχθεί την Τότεναμ, η οποία δεν αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα απουσιών.

Πιθανές Συνθέσεις
ΑΠΟΕΛ – Τότεναμ
ΑΠΟΕΛ:Βάτερμαν – Βούρος, Ρουέντα, Καρλάο, Λάγο – Ζαχίντ, Βινίσιους, Νούνο Μοράις, Αλωνεύτης – Σάλαϊ – Ντε Καμάργκο
Τότεναμ:Λορίς – Φόιθ, Αλντερβάιρελντ, Σάντσες – Τρίπιερ, Ντάιερ, Σισοκό, Ντέιβις – Σον, Κέιν – Γιορέντε