Δείτε οσα είπε ο Γ. Στέφος στην ολομέλεια της βουλής για τον προϋπολογισμό

Ο βουλευτής του ΣΥΡΙΖΑ Ιωάννης Στέφος τοποθετήθηκε χτες 12/12 στην ολομέλεια της βουλής στη συζήτηση για τον προϋπολογισμό του 2018. Στην ομιλία του ο κ. Στέφος άσκησε συνολική κριτική στην πολιτική και την τακτική της αντιπολίτευσης, αποδίδοντάς της πολιτικό αμοραλισμό και αήθη πρακτική. Τόνισε ότι ο προϋπολογισμός του 2018, ως ο τελευταίος μνημονιακός προϋπολογισμός, σηματοδοτεί τους τίτλους τέλους για το αντιπολιτευτικό αφήγημα της ΝΔ, το οποίο βασίστηκε στην καταστροφολογία, την κατασκευή fake news, την υπόγεια και ψευδή διασύνδεση των γραφείων τύπου της ΝΔ και των γραφείων μερίδας των ΜΜΕ.

Στηλίτευσε την σκανδαλολογία της αντιπολίτευσης κατηγορώντας την για παρελκυστική τακτική, με μοναδικό σκοπό να στραφεί το ενδιαφέρον της κοινής γνώμης από τα σκάνδαλα τύπου ΚΕΕΛΠΝΟ, Novartis, Noor, Siemens, Paradise Papers, σε ανύπαρκτα σκάνδαλα της παρούσας κυβέρνησης, με μοναδικό σκοπό να πειστεί η κοινή γνώμη ότι όλοι ίδιοι είναι.

Όπως ανέφερε ο κ. Στέφος σε μια αποστροφή της ομιλίας του: «δυστυχώς για σας, κυρίες και κύριοι της αντιπολίτευσης, δεν είμαστε όλοι ίδιοι. Η χώρα δεν εμφανίστηκε ξαφνικά το 2015. Υπήρχε και πριν. Και το πριν της χώρας ήταν η Novartis, η Siemens, το Noor 1, το ΚΕΕΛΠΝΟ, οι Παπασταύροι, οι Χριστοφοράκοι, οι Μαντέληδες, οι Κοσκωτάδες, οι Παπαγεωργόπουλοι, τελευταία τα Paradise Papers και κάτι «διαφωτιστικές οικίες» στο Παρίσι. Αν υπήρχε Εθνικό Μουσείο διαφθοράς δε θα έφτανε να χωρέσει τα σκάνδαλα σας!!!!!».