ΕΑΕΕ: Δημιουργία Μητρώου Ασφαλιστικών Διαμεσολαβητών -Προσβάσιμο στους πολίτες

Ενημερωθείτε για τους πιστοποιημένους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές

Τη λειτουργία ιστότοπου με όλους τους ενεργούς και πιστοποιημένους ασφαλιστικούς διαμεσολαβητές ανακοίνωσε Ενωση Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδας.

Οι πολίτες θα μπορούν στην ιστοσελίδα http://insuranceregistry.uhc.gr/ που είναι ήδη διαθέσιμη στο κοινό να διαπιστώνουν ότι συναλάσσονται με πιστοποιημένους επαγγελματίες της ασφαλιστικής διαμεσολάβησης.

Η δημιουργία της ιστοσελίδας έγινε μετά από την Κεντρική Ενωσης Επιμελητηρίων Ελλάδας μετά από συντονισμένες ενέργειες της Ενωσης Ασφαλιστικών Εταιρειών Ελλάδας και σε συνεργασία  με το Επαγγελματικό Επιμελητήριο Αθηνών.

Στον ιστότοπο αυτό είναι καταχωρημένοι όλοι οι ενεργοί ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές που έχουν εγγραφεί και πιστοποιηθεί από τα κατά τόπους αρμόδια Επιμελητήρια.

Καλούνται οι ασφαλιστικοί διαμεσολαβητές να ελέγξουν άμεσα τα στοιχεία της προσωπικής τους καταχώρησης στο νέο Μητρώο και σε περίπτωση λάθους να επικοινωνήσουν με τα κατά τόπους αρμόδια Επιμελητήρια εγγραφής τους ενημερώνοντας συγχρόνως και την Κ.Ε.Ε.Ε. (στοιχεία επικοινωνίας: http://insuranceregistry.uhc.gr/Contact).