Ερασιτεχνικό: Σπουδαίες μάχες στην «ουρά» της Hall of Brands

Εφτά αγωνιστικές πριν από τη λήξη του πρωταθλήματος και το ενδιαφέρον για το ποια ομάδα θα κόψει πρώτη το νήμα και ποιες θα παλέψουν για τη σωτηρία τους κορυφώνεται στην πρώτη ερασιτεχνική κατηγορία, Hall of Brands, εν όψει και της 24ης αγωνιστικής.

Την αρχή θα κάνουν οι δύο αγώνες του Σαββάτου, που έχουν ώρα έναρξης στις 16:30. Στο γήπεδο της Κατσικάς, η Θύελλα αναμετράται με το Πέραμα, σε ένα παιχνίδι άνευ βαθμολογικής σημασίας.
Στο γήπεδο της Λιμνοπούλας, με το «τρίποντο» θέλει να «αποδράσει» ο Π.Α.Σ. Κράψης, που θα φιλοξενηθεί από την ουραγό αλλά σκληροτράχηλη ομάδα των Αμπελοκήπων.
Τη σκυτάλη παίρνουν την Κυριακή τα υπόλοιπα πέντε παιχνίδια, με επίσης ώρα έναρξης στις 16:30. Παιχνίδι με μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον για τη συνέχεια είναι αυτό που θα διεξαχθεί στην Ανατολή ανάμεσα στην ομώνυμη ομάδα που θέλει να παραμείνει στο κυνήγι των Σερβιανών και τα Πράμαντα, που θα δώσουν μάχη για την παραμονή τους στην κατηγορία.
Στα Σερβιανά, ο πρωτοπόρος Θρίαμβος θα φιλοξενήσει τη σταθερά τρίτη Ελεούσα, με τη φιλοδοξία να κατακτήσει άλλους τρεις βαθμούς στο δρόμο για το πρωτάθλημα.
Σπουδαία βαθμολογικής σημασίας για τους Μικρασιάτες, είναι το παιχνίδι που θα δώσουν στο γήπεδο της Αγιάς Σοφιάς, με αντίπαλο την ομάδα του Αγροτικού Αστέρα.
Ενδιαφέρουσα αναμέτρηση θα είναι αναμφισβήτητα και εκείνη που θα γίνει στο Νησί, ανάμεσα στους γηπεδούχους και την Κρύα, με αμφότερες τις ομάδες να παλεύουν για την παραμονή τους.
Τέλος, Ροδοτόπι και Μουσιωτίτσα θα αναμετρηθούν στο γήπεδο του Πασσαρώνα, με τους γηπεδούχους να έχουν μεγαλύτερη ανάγκη τους τρεις βαθμούς της νίκης.
Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 24ης:
Α.Ο. ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΥ – Α.Ε.ΧΟΥΛΙΑΡΑΔΩΝ 0-3 α.α.
ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΣΙΚΑΣ – ΠΡΟΟΔ.ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ ΚΑΤΣΙΚΑΣ Σάββατο 17/03/18 16:30 ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ Θ., ΚΟΛΙΟΣ Μ., ΠΑΝΟΣ Σ.
Π.Α.Σ.ΚΡΑΨΗΣ – Α.Ο.ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ ΛΙΜΝΟΠΟΥΛΑΣ Σάββατο 17/03/18 16:30 ΖΑΜΠΑΛΑΣ Σ., ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ν., ΣΙΑΜΕΤΗΣ Α.
Α.Ο. ΑΝΑΤΟΛΗΣ – Α.Ε.ΠΡΑΜΑΝΤΩΝ ΑΝΑΤΟΛΗΣ Κυριακή 18/03/18 16:30 ΤΑΣΗΣ Γ., ΓΚΑΝΙΑΤΣΙΟΥ Ε., ΓΟΥΚΟΣ Κ.
ΘΡΙΑΜΒ.ΣΕΡΒΙΑΝΩΝ – ΘΥΕΛΛΑ ΕΛΕΟΥΣΑΣ ΣΕΡΒΙΑΝΩΝ Κυριακή 18/03/18 16:30 ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΚΑΣ Κ., ΠΑΠΑΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Δ., ΑΝΤΩΝΙΟΥ Β.
Α.Ε.ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ – ΑΓΡΟΤ. ΑΣΤ. ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ ΑΓΙΑ ΣΟΦΙΑ Κυριακή 18/03/18 16:30 ΠΑΝΟΣ Ι., ΜΩΥΣΙΑΔΗΣ Θ., ΑΛΕΞΙΟΥ Π.
Α.Σ.ΑΕΤΟΣ ΝΗΣΟΥ – Π.Α.Ο.ΚΡΥΑΣ ΝΗΣΟΥ Κυριακή 18/03/18 16:30 ΘΑΝΟΣ Δ., ΠΑΣΧΑΛΗΣ Γ., ΣΤΥΛΙΟΥ Λ.
ΠΑΣΣΑΡ.ΡΟΔΟΤΟΠΙΟΥ – ΚΕΝΤ.ΜΟΥΣΙΩΤΙΤΣΑΣ ΡΟΔΟΤΟΠΙΟΥ Κυριακή 18/03/18 16:30 ΚΑΤΣΙΚΟΓΙΑΝΝΗΣ Α., ΤΣΑΝΤΑΣ Δ., ΚΥΡΙΑΖΗ Α.

 

Ράνια Κρικώνη

sportsioannina.gr