Εργασιακό Τουρνουά Ποδοσφαίρου 2017: Πρωταθλήτρια η ομάδα της Αστυνομίας

Κέρδισε στον Τελικο τους Επαγγελματίες Υγείας με σκορ 3-0

Η Δ/νση Νεολαίας και Άθλησης της Κοινωφελούς Επιχείρησης Πολιτισμού, Περιβάλλοντος, Νεολαίας και Άθλησης Δήμου Ιωαννιτών ανακοινώνει ότι κυπελλούχος ομάδα στο Εργασιακό Τουρνουά Ποδοσφαίρου 2017 ανακηρύχτηκε η ομάδα της Αστυνομίας νικώντας στον τελικό, σ΄ ένα δυνατό παιχνίδι,  τους Επαγγελματίες Υγείας, που αποδείχτηκαν άξιοι αντίπαλοι, με σκορ 3-0.

Με τη διεξαγωγή του τελικού έπεσε και η αυλαία του Εργασιακού Τουρνουά Ποδοσφαίρου που υλοποιήθηκε με επιτυχία το δίμηνο Μάιος-Ιούνιος 2017.
Στο τουρνουά έλαβαν μέρος δέκα ομάδες και 250 περίπου «εργαζόμενοι-ποδοσφαιριστές» με στόχο την άθληση και την αξιοποίηση του ελεύθερου χρόνου τους.

Μετά τη λήξη του αγώνα, ακολούθησε σε μια όμορφη ατμόσφαιρα, η τελετή απονομής κυπέλλου στη νικήτρια ομάδα, αναμνηστικών επάθλων στη φιναλίστ ομάδα και στο Σύνδεσμο Διαιτητών  Ηπείρου και αναμνηστικών μεταλλίων σε όλους τους συμμετέχοντες στο τελικό.

Τα έπαθλα απένειμε ο Δήμαρχος Ιωαννίνων, κ. Θωμάς Μπέγκας, ο οποίος στην ομιλία του εξέφρασε την επιθυμία όλων για τη συνέχιση του Εργασιακού Τουρνουά Ποδοσφαίρου και τον επόμενο χρόνο πάντα σε φιλικό κλίμα και με καλή αγωνιστική διάθεση.