Η διαισθητική πρόβλεψη του Στ. Πλουμιστού: Το 2018 φέρνει στον κόσμο «πλασματική ευημερία»

⍆Αναγνωρίζω ότι πολλοί από εσάς θα έχετε υποστεί σημαντικές αλλαγές στον εσωτερικό σας…
κόσμο λόγο των μεγάλων αλλαγών που έχουν γίνει κυρίως σε οικονομικό επίπεδο από το 2010 και μετά, στην χώρα μας αλλά και γενικά σε ολόκληρο τον κόσμο.

 

Καθημερινά διαπιστώνω μέσα από τις συνομιλίες μας και τις επισκέψεις σας στο γραφείο μου, ότι η αξία του χρήματος για καιρό σας είχε «μεταλλάξει» χωρίς να το έχετε συνειδητοποιήσει… και ήρθε η ώρα να δείτε την πραγματικότητα, όταν το «πρόβλημα» χτύπησε την πόρτα σας!

Δυστυχώς οι περισσότεροι αγνοείται τα σημάδια που συμβαίνουν γύρω σας ζώντας μόνο το προφανές… δηλαδή αυτό που συμβαίνει σε μια στιγμή… και αγνοείται το σημάδι που σας δείχνει τι πιθανόν πρόκειται να σας συμβεί. Οι περισσότεροι εγκλωβίζεστε στη αναζήτηση λύσης του προφανές (στο οποίο σίγουρα πρέπει να δώσετε λύση) και κατόπιν δεν ασχολείστε με το γιατί σας ήρθε το προφανές…!!

Η πληθώρα των αλλαγών σε όλα τα επίπεδα θα είναι καταιγιστική και ο σκοπός της είναι να δώσει την ευκαιρία σε όλους μας να επιλέξουμε: Θα μείνουμε στην αναζήτηση της πληρότητας μέσα από την υλη, η θα ζήσουμε πιο απλοϊκά χρησιμοποιώντας το μυαλό μας; Ειλικρινά είναι μια δοκιμασία που θα μας φέρει στα όρια μας, ώστε να αναγκαστούμε θέλουμε δεν θέλουμε να επιλέξουμε μια από τις δυο επιλογές. Το 2018 είναι η χρονιά που θα πάρετε την απόφαση σας…

 

Το 2018 φέρνει την «πλασματική ευημερία»

 

Το 2018 είναι η ώρα των αφυπνισμένων ανθρώπων που θα προσπαθήσουν για μια ακόμη φορά να ενημερώσουν τους συν-ανθρώπους για τις νέες «απειλές» (έχω αναφερθεί κατά κόρον για τις 800 μέρες “πλασματικής ευημερίας”). Σας το αναφέρω αυτό γιατί το 2018 είναι ο προθάλαμος και νιώθω ότι το 2019 θα φέρει μεγαλύτερες θρησκευτικές διαμάχες πολλών εθνών και τεράστιους ξεσηκωμούς απέναντι σε κυβερνήσεις και πολλές εξ αυτών ίσως αποπειραθούν να πάρουν σκληρότερα μέτρα και να φέρουν καταστολή των εξεγέρσεων.

 

Ενημέρωση για τις 800 μέρες «πλασματικής ευημερίας»

 

Όποιος δεν έχει καταλάβει τις 800 μέρες «πλασματικής ευημερίας» που ξεκίνησαν από τις 22 Μαΐου του 2016 έως 22 Μαΐου του 2017 (πρώτος κύκλος – «η προειδοποίηση») και δεν προνοήσει από τις 22 Μαΐου του 2017 έως τις 22 Μαΐου του 2018 (δεύτερος κύκλος – «η αφαίρεση») να αρχίσει να προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα που θα παρουσιαστούν – αποφασιστούν, τότε από τις 22 Μαΐου του 2018 έως 22 Μαΐου του 2019 (στον τρίτο και τελευταίο κύκλο – «το μάθημα»), θα έχει χάσει την μοναδική ευκαιρία να διατηρήσει τις άξιες του αφού από τις 22 Μαΐου του 2019 θα ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ μια δύσκολη περίοδος για όλο τον κόσμο…

Το 2018 στον κόσμο 

 

Το 2018 περιέχει πιο ενδιαφέροντα Παγκόσμια γεγονότα, καθώς είναι ο προπαρασκευαστικός χρόνος για τις καταιγιστικές εξελίξεις το 2019 – 2020.  Ηγέτες και ακτιβιστές θα προωθήσουν ένα νέο όραμα από τις 22 Μαΐου του 2018 (καθώς μπαίνουμε στον τρίτο κύκλο της ενεργειακής πύλης «το μάθημα» που θα κρατήσει μέχρι 22 Μαΐου του 2019), εμπνέοντας τους ανθρώπους να αναζητήσουν μεγαλύτερη αφθονία και ευημερία πιο οικολογική και φιλική προς τον πλανήτη Γη και να εργαστούν μαζί για να αποφύγουν την περαιτέρω παρακμή. Όμως τα πράγματα δεν είναι έτσι… διότι προς το καλοκαίρι του 2018 οι άνθρωποι θα αρχίσουν να αισθάνονται μεν μια ακόμη μεγαλύτερη παρόρμηση για πρόοδο, αλλά δεν θα πρέπει να ξεγελαστούν… Ίσως να υπάρξει κίνδυνος αυτή η παγκόσμια αλλαγή να θυσιαστεί στην παλιά ιδέα του υλισμού για μια ακόμη φορά και έτσι θα υποστούμε λίγους μήνες στο 2019 την μεγαλύτερη πρόκληση του 21ου Αιώνα.

 

Το 2018 φέρνει: 

  1. Απίστευτη ανάπτυξη της πνευματικότητας και της αφύπνισης στους ανθρώπους που θα μας οδηγήσει σε μια χρυσή εποχή.
  2. Ο νόμος της Ευρωπαϊκής Ένωσης για την προστασία των γενικών δεδομένων (GDPR) τίθεται σε ισχύ, ενισχύοντας την προστασία των δεδομένων σε ολόκληρη την ήπειρο.
  3. Η Κίνα δημιουργεί πανικό καθώς προσγειώνεται στη σκοτεινή πλευρά του φεγγαριού.
  4. Οι επιστήμονες αρχίζουν να δοκιμάζουν τεχνικές αντίστροφης γήρανσης στους ανθρώπους.
  5. Οι επιστήμονες ανακοινώνουν ότι προχωρούν στο τρύπημα του μανδύα της Γης.
  6. Νέα τρομοκρατική επίθεση σε βρετανικό αυτοκινητόδρομο.
  7. Επανάσταση στη Βόρεια Κορέα που θα ανατρέψει το καθεστώς του Kim Jong-Un.
  8. Επίθεση χημικών όπλων με αεροσκάφη σε ευρωπαϊκή πόλη.
  9. Στη Γερμανία και τη Γαλλία θα ενταθούν τα φυλετικά προβλήματα και οι ταραχές.
  10. Στην Ιταλία προς το τέλος του 2018 η στις αρχές του 2019 θα εκραγεί γνωστό ηφαίστειο, θα εκκενωθεί μια ολόκληρη πόλη και ίσως υπάρξει μεγαλύτερο πρόβλημα σε όλη την Ευρώπη.
  11. Θα αποκολληθεί τεράστιο κομμάτι πάγου.
  12. Μεγάλος σεισμός θα χτυπήσει τη Νέα Ζηλανδία.
  13. Η Κίνα είναι μια από τις χώρες που θα υποφέρουν από τη μανία των σεισμών και το 2018 όπου θα προκαλέσει χιλιάδες θανάτους.
  14. Αύξηση της τρύπας του όζοντος θα προκαλέσει έκθεση της Γης στην ηλιακή ακτινοβολία και θα έχουμε σοβαρό θέμα με την ξηρασία.
  15. Η αναβάθμιση της ιατρικής κάλυψης και της ιατρικής περίθαλψης θα αποτελέσει βασική προτεραιότητα το 2018. Επανάσταση στην ιατρική βιομηχανία σχετικά και τον τρόπο με τον οποίο παρακολουθούμε τις ιατρικές ανάγκες μας.
  16. Η χρήση φυτικών και ενεργειακών θεραπειών θα αρχίσουν γίνονται κύριες στην θεραπεία του εαυτού μας.
  17. Από τις 22 Μαΐου του 2018 θα μπουν οι βάσεις για το τέλος των τραπεζών οπως τις γνωριζαμε αλλά και η αρχή σοβαρών αλλαγών στην χρήση των νομισμάτων όπου θα κρατήσουν μέχρι της 22 Μαΐου του 2026.
  18. Ο Πούτιν βάζει τα θεμέλια με “ειδικές” συνεργασίες για να παραμείνει πρόεδρος της Ρωσίας.
  19. Ο “Σουλτάνος” της Τουρκίας Ερντογάν έχει το “απόλυτο σχέδιο” να φέρει τα πάνω κάτω στην Μεσόγειο με ότι σημαίνει αυτό. Ένα σημαντικό σημάδι για τις προθέσεις του θα το δούμε τον Ιούλιο – Αύγουστο αυτής της χρονιάς.
  20. Στην Ελλάδα με την έλευση του 2018 ακολουθούν δύσκολοι μήνες με κορύφωση το καλοκαίρι, όπου πέφτουν στο τραπέζι των διαπραγματεύσεων με τους δανειστές, εκλογές, έξοδος από την οικονομική ένωση και σοβαρές ενοχλήσεις από τις γείτονες χώρες…