Θέμα: Μεταγραφές ΠΑΣ Γιάννινα 2018-19

Το περσινό…πάθημα φαίνεται πως έγινε μάθημα στος ανθρώπους του ΠΑΣ οι οποίοι σύμφωνα με το ρεπορτάζ έχουν ξεκινήσει τον μεταγραφικό σχεδιασμό αρκετό διάστημα πριν την λήξη του πρωταθλήματος.

Ουσιαστικά ο ΠΑΣ πηγαίνει το καλοκαίρι για 5+5 μεταγραφές. Περίπου πέντε είναι οι “κλεισμένοι” αυτή την στιγμή , δύο εξ αυτών έχουν ήδη ανακοινωθεί. Απομένουν άλλοι τρεις εκ των οποίων ορισμένοι θα προέρχονται και απο την Football League στην οποία πραγματοποίησαν πολύ καλή χρονιά. Εφόσον κάποιος εξ αυτών δεν θα μπορεί να βοηθήσει άμεσα θα δοθεί δανεικός.

Από εκεί και πέρα μόλις ανακοινωθεί και η απόκτηση αυτών οι άνθρωποι του ΠΑΣ θα στραφούν στην ξένη αγορά για την απόκτηση πέντε παικτών .

Θα πρόκειται για έναν αριστερό μπακ , ένα 7αρι , ένα δεκάρι και δύο φορ , ο ένας εξ αυτών περιφερειακός.

Εξετάζονται ήδη κάποιες περιπτώσεις ωστόσο δεν έχει διαρρεύσει αν έχουν ξεχωρίσει κάποιες εξ αυτών.

Όπως και να έχει , φαίνεται ότι την τρέχουσα μεταγραφική περίοδο υπάρχει… πλάνο το οποίο δεν θα αφορά μόνο το παρόν αλλά και το μέλλον.

Στόχος είναι να υπάρχει ένα γεμάτο ρόστερ με έμπειρους αλλά και νέους ταλαντούχους ποδοσφαιριστές με το οποίο ο ΠΑΣ Γιάννινα στο επόμενο πρωτάθλημα θα έχει πρωταγωνιστικό ρόλο.

Επίσης θα πρέπει να τονισθεί ότι στην καλοκαιρινή προετοιμασία θα βρεθούν και ταλαντούχοι παίκτες από την Κ20 καθότι υπάρχουν τουλάχιστον δύο περιπτώσεις όπου οι άνθρωποι του ΠΑΣ… ποντάρουν πολλά μελλοντικά.

sportsioannina.gr