Θ. Μπέγκας: Ξεκινούν οι πρώτες διεθνείς πτήσεις στο αεροδρόμιο Ιωαννίνων

Μια μικρή αναφορά χωρίς πολλές λεπτομέρειες σχετικά με τα αποτελέσματα του ταξιδιού στην Κύπρο τα οποία θα ανακοινωθούν επίσημα σε κοινή συνέντευξη τύπου που θα δοθεί την ερχόμενη εβδομάδα με τον Περιφερειάρχη και την Ένωση Ξενοδόχων, έκανε χθες το βράδυ στη διάρκεια του Δημοτικού Συμβουλίου ο Δήμαρχος, Θωμάς Μπέγκας.

Όπως τόνισε το γεγονός ότι δύο εβδομαδιαίες πτήσεις από την Κύπρο στο αεροδρόμιο των Ιωαννίνων έχουν πλέον μπει στο καλεντάρι του 2018 από το Φεβρουάριο είναι πολύ σπουδαίο και ιστορικό για την πόλη και το αεροδρόμιό της καθώς θα είναι οι πρώτες διεθνείς πτήσεις με προορισμό τα Ιωάννινα. «Η συστηματική δουλειά που κάνουμε όλο αυτό το διάστημα μαζί με την Περιφέρεια, την Ένωση Ξενοδόχων, το Πανεπιστήμιο και το Επιμελητήριο αποδίδει συνεχώς νέες συνεργασίες και φέρνει το αεροδρόμιο των Ιωαννίνων εκεί που θα έπρεπε να βρίσκεται.

Οι πρώτες διεθνείς πτήσεις θα είναι γεγονός από τον Φεβρουάριο και είμαστε σίγουροι ότι όλοι μαζί θα καταφέρουμε να καταστήσουμε το αεροδρόμιο Ιωαννίνων ένα διεθνές αεροδρόμιο σημείο αναφοράς στη βορειοδυτική Ελλάδα», είπε ο κ. Μπέγκας