Ιωάννινα: Σήμερα η βιβλιοπαρουσίαση-Γινάτι, του Γιάννη Καλπούζου

Ο Δήμος Ιωαννιτών, το Πνευματικό Κέντρο Δήμου Ιωαννιτών, τα Αρσάκεια Σχολεία Ιωαννίνων, η Χ.Ε.ν. Ιωαννίνων, η Αδελφότητα Ποντίων και Μικρασιατών Ηπείρου, το βιβλιοπωλείο Μάντζιος και οι εκδόσεις Ψυχογιός σας προσκαλούν στην παρουσίαση του νέου μυθιστορήματος του Γιάννη Καλπούζου, Γινάτι, Ο σοφός της λίμνης, στην αίθουσα «Β. Πυρσινέλλας» του Πνευματικού Κέντρου Δήμου Ιωαννιτών.

Για το βιβλίο θα μιλήσουν ο φιλόλογος και διευθυντής του Αρσακείου λυκείου, Παύλος Μαυρόγιαννης, η φιλόλογος και Γραμματέας της Χ.Ε.ν. Ιωαννίνων, Σταυρούλα

Χαϊδεμενάκου, και ο συγγραφέας, ενώ αποσπάσματα θα διαβάσουν η αφηγήτρια Δώρα τάτση καθώς και η Κατερίνα Σπυρίδων και ο Χρήστος Ιωαννίδης, μέλη της θεατρικής ομάδας της Αδελφότητας Ποντίων και Μικρασιατών Ηπείρου.

Συμμετέχουν στο μουσικό μέρος οι:

Γιώργος Μπέλλος (κλαρίνο), Σοφία Εξάρχου (τραγούδι), Βασίλης Αβραάμ (βιολί), Κώστας Μπέλλος (λαούτο), Αντώνης τζιάσιος (ντέφι).

Την εκδήλωση συντονίζει ο δημοσιογράφος Μίλτος Γήτας.

Χαιρετισμό θα απευθύνουν ο δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Κ. Μπέγκας, ο πρύτανης του Πανεπιστημίου Ιωαννίνων, Γεώργιος Καψάλης, ο πρόεδρος του Πνευματικού

Κέντρου, Κωνσταντίνος Γκόγκος, και η πρόεδρος της Χ.Ε.Ν. Ιωαννίνων, Πόπη Στεφανίδη