Μια πρώτη…γνωριμία

Μια πρώτη γνωριμία, στο χαλαρό θα έλεγα η σημερινή με το αναγνωστικό κοινό του epirusnow.gr.

Αν και η συγκεκριμένη στήλη ήταν απο τις πρώτες που συζητήθηκαν και μάλιστα τοποθετήθηκαν και στο αρχικό menu της ιστοσελίδας, απο οτι φάνηκε οι συνθήκες δεν είχαν ακόμη ωριμάσει για να βγεί στον αέρα.

Επειδή όμως κάθε εμπόδιο είναι για καλό, η ώρα αυτή έφτασε και γιαυτό με υπερηφάνια σας στέλνω την καλησπέρα μου.

Τα άρθρα άλλοτε θα είναι μικρά, κάποια λίγο μεγαλύτερα, με μπερδεμένη θεματολογία, αλλά ξεμπερδεμένο νόημα.

Και επειδή ο όρος λογοκρισία δεν υπάρχει εδώ, θα είναι ελευθερη.

Δεν θα γράψω κάτι άλλο.Απλα πάρτε μια μικρή για σημερα γεύση.

 

Ως οδηγός μοτοσυκλέτας αναρωτιέμαι γιατί να κινδυνεύω όταν ο καιρός είναι βροχερός (sic), περνώντας απο τις διαβάσεις, οι οποίες γλιστράνε του θανατά. Με τι άραγε βάφουν αυτές τις διαβάσεις; Πραγματικά θα ήθελα κάποιος να μου το απαντήσει αυτό. Μήπως με βερνίκι; Λάκα; Εκτός κι αν το κάνουν επίτηδες για να σταματάνε οι οδηγοι στις διαβάσεις. Αν ισχύει κατι τέτοιο, δεχτείτε την ταπεινή συγνώμη μου. Είστε πολύ μπροστά.

 

Μπορεί ο Σκουρλέτης να λέει οτι οι Αυτοδιοικητικές εκλογές θα γίνουν φθινόπωρο του 2019, αλλά οι ζυμώσεις έχουν ήδη ξεκινήσει. Ειδικά σε Δήμο του Λεκανοπεδίου (βρείτε το αν μπορείτε), έχουν “εκλέξει” απο τώρα άλλον δήμαρχο. Θα επανέλθω με περισσότερα εν ευθέτω χρονω.

 

Πήρε το αυτί μου οτι γίνονται πολλές προσλήψεις τον τελευταίο καιρό στα Γιάννενα.Βιογραφικά στοίβα, κόσμος πάει κι έρχεται…Οχι σε δημόσιο φορέα βέβαια, αλλά φαίνεται να υπάρχει αγαστή συνεργασία σε γενικότερα πλαίσια…Ψιτ! Σας βλέπουμε….

2% του ελληνικού τουρισμού ήρθε πέρισυ στην Ήπειρο, λένε τα στατιστικά…Ανάπτυξη ε; περιμένετε και 20% αυξηση φέτος ώστε να γίνει 2,4;; Ουαου!! Τουλάχιστον να γίνει κανα έργο στο αεροδρόμιο και να μην χάνονται πτήσεις ούτε λόγω αφρικανικής σκόνης,( αυτό το υποσαχάριο τοπίο των τελευταίων ημερών πραγματικά με ξεπερνάει), ούτε καλοκαίρι απο….αέρα.

Αυτά πρός το παρόν.

Οι “κακίες” μόλις άρχισαν….