Ντέρμπι και κρίσιμα παιχνίδια περιλαμβάνει το «μενού» της 23ης αγωνιστικής της 1ης ερασιτεχνικής

Με ντέρμπι από τα παλιά θα ανοίξει η αυλαία της 23ης αγωνιστικής της πρώτης κατηγορίας, Hall of Brands, καθώς το Σάββατο στις 16:30 θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Ανατολής η αναμέτρηση ανάμεσα στη γηπεδούχο ομάδα και την Κατσικά, με τους Ποντίους να θέλουν να παραμείνουν στο κυνήγι των Σερβιανών.

Την ίδια ώρα στο Γεώργιος Πρίσκας, οι Μικρασιάτες θα έχουν έξοδο σε μια επίσης δύσκολη έδρα, μετά από εκείνη της Κατσικάς, με μοναδικό ζητούμενο για τους φιλοξενούμενους το «τρίποντο», που θα είναι πολύτιμο στη μάχη της παραμονής.
Αναμέτρηση με πολύ μεγάλο βαθμολογικό ενδιαφέρον είναι εκείνη που θα διεξαχθεί στο γήπεδο της Λιμνοπούλας, με ώρα έναρξης τις 16:30, ανάμεσα σε Αμπελόκηπους και Ροδοτόπι.
Παράλληλα στο γήπεδο της Κρύας, η τοπική ομάδα θα υποδεχθεί τη Μουσιωτίτσα, με τη νίκη να είναι μονόδρομος για τους γηπεδούχους.
Το πρόγραμμα του Σαββάτου ολοκληρώνεται, με το παιχνίδι ανάμεσα σε Χουλιαράδες και Κράψη, που θα διεξαχθεί στο Αθλητικό κέντρο Epirus Sport, με ώρα έναρξης στις 17:15.
Η αγωνιστική θα συνεχιστεί την Κυριακή με τα δύο εναπομείναντα παιχνίδια να παίρνουν τη σκυτάλη, με κοινή ώρα έναρξης τις 16:30. Στα Πράμαντα πολύ δύσκολο έργο θα έχει η ομώνυμη ομάδα απέναντι στον πρωτοπόρο Θρίαμβο, με τους δύο μονομάχους να θέλουν τους τρεις βαθμούς για διαφορετικούς λόγους.
Τέλος, στο γήπεδο του Παρακαλάμου ο τοπικός Αγροτικός Αστέρας θα φιλοξενήσει το Νησί, με τους φιλοξενούμενους να διεκδικούν την έκτη νίκη στο πρωτάθλημα, με την οποία θα κάνουν ένα ακόμη βήμα για την παραμονή.
Το πρόγραμμα και οι διαιτητές της 23ης:
ΘΥΕΛΛΑ ΕΛΕΟΥΣΑΣ – Α.Ο. ΒΕΛΙΣΣΑΡΙΟΥ 3-0 α.α.
Α.Ο. ΑΝΑΤΟΛΗΣ – ΘΥΕΛΛΑ ΚΑΤΣΙΚΑΣ ΑΝΑΤΟΛΗΣ Σάββατο 10/03/18 16:30 ΔΗΜΗΤΡΙΟΥ Β., ΚΟΛΛΙΑΣ Α., ΘΑΝΑΣΙΑΣ Α.
ΠΡΟΟΔ.ΠΕΡΑΜΑΤΟΣ – Α.Ε.ΜΙΚΡΑΣΙΑΤΩΝ ΓΕΩΡΓΙΟΣ ΠΡΙΣΚΑΣ Σάββατο 10/03/18 16:30 ΜΠΟΥΜΠΑΣ Κ., ΠΑΠΑΔΟΠΟΥΛΟΣ Ν., ΣΙΟΝΤΗΣ Α.
Α.Ο.ΑΜΠΕΛΟΚΗΠΟΙ – ΠΑΣΣΑΡ.ΡΟΔΟΤΟΠΙΟΥ ΛΙΜΝΟΠΟΥΛΑΣ Σάββατο 10/03/18 16:30 ΤΖΟΒΑΣ Λ., ΔΙΑΜΑΝΤΗΣ Δ., ΠΟΛΙΤΗΣ Ι.
Π.Α.Ο.ΚΡΥΑΣ – ΚΕΝΤ.ΜΟΥΣΙΩΤΙΤΣΑΣ ΚΡΥΑΣ Σάββατο 10/03/18 16:30 ΤΑΣΗΣ Γ., ΠΑΝΟΣ Σ., ΓΟΥΚΟΣ Κ.
Α.Ε.ΧΟΥΛΙΑΡΑΔΩΝ – Π.Α.Σ.ΚΡΑΨΗΣ EPIRUS SPORT Σάββατο 10/03/18 17:15 ΤΑΣΙΟΥΛΑΣ Π., ΓΚΑΝΙΑΤΣΙΟΥ Ε., ΑΛΕΞΙΟΥ Π.
Α.Ε.ΠΡΑΜΑΝΤΩΝ – ΘΡΙΑΜΒ.ΣΕΡΒΙΑΝΩΝ ΠΡΑΜΑΝΤΩΝ Κυριακή 11/03/18 16:30 ΘΑΝΟΣ Δ., ΘΑΝΑΣΙΑΣ Α., ΚΟΤΤΟΡΟΣ Ε.
ΑΓΡΟΤ. ΑΣΤ. ΑΝΩ ΚΑΛΑΜΑ – Α.Σ.ΑΕΤΟΣ ΝΗΣΟΥ ΠΑΡΑΚΑΛΑΜΟΥ Κυριακή 11/03/18 16:30 ΜΠΑΛΑΤΣΟΥΚΑΣ Κ., ΛΙΟΝΤΟΣ Κ., ΣΠΥΡΟΓΙΩΤΗΣ Δ.

 

Ράνια Κρικώνη

sportsioannina.gr