Στ. Πλουμιστός: Από το 2018 ξεκινάει το “μάθημα” που θα πρέπει να έχουμε μάθει όλοι μέχρι την “μεγάλη αναστάτωση”

⍆Μήπως ήρθε η ώρα να σκεφτούμε κάποια πράγματα που έγκεινται στη βάση αυτής της κρίσης;… Το πρόβλημα δεν είναι η κρίση καθεαυτή, αλλά οι αποφάσεις που οφείλεις να λάβεις. Αποφάσεις που είναι ατομικές, συλλογικές, εθνικές, αλλά και σε διεθνές επίπεδο.

Η κρίση δεν μας επιτρέπει να δούμε το σημαντικό, αλλά αποκαλύπτει τους φόβους μας και την αδυναμία μας να προσαρμοστούμε στις αλλαγές. Για να λάβει κάποιος τη φώτιση πρέπει να κάνει μεταβολή και να συνειδητοποιήσει το γεγονός ότι κοιτάζει πρόσωπο με πρόσωπο την ίδια του τη φύση – ότι αυτός είναι. Όποιος αναζητάει, στο τέλος ανακαλύπτει πως ήδη βρίσκεται σιγά – σιγά στην διαδρομή για την πνευματικότητα και την επίγνωση.

Η πνευματικότητα τι άλλο θα μπορούσε να είναι, αν δεν έχει να κάνει με θρησκευτική πίστη; Έχει να κάνει με την ανθρώπινη γνώση και σοφία, με την ομορφιά, με την αγάπη, με το καλό και το δίκαιο. Πολλοί μιλούν για την πνευματικότητα, όμως ο καθένας εννοεί κάτι διαφορετικό…

Η λογική που ξέρατε για την χρήση των χρημάτων τελειώνει.
Το μέλλον ανήκει στους ανθρώπους που εγκαθιστούν την εγκατάλειψη του καλαθιού και υιοθετούν πλήρως την αχρημάτιστη συναλλαγή. Σκεφτείτε εναλλακτικούς τρόπους για να κάνετε ή να εξοικονομήσετε χρήματα, άλλα σε κάθε περίπτωση αυτό που λέω τόσο καιρό είναι ότι το δίλημμα είναι πλέον γεγονός: “Πρέπει να διαλέξετε… η την απόκτηση περισσότερης ύλης, η ένα διαφορετικό τρόπο ζωής”.

Στις 06/06/2016 με ώρα ανάρτησης 02:16 έγραψα τον 27ο χρησμό προειδοποιώντας για το τι θα ζούσαμε το 2017-2018.
(αυτούσιο κείμενο)

27ο Χρησμός
Μη χαίρεστε για την αναβολή, είναι σαν κάτι να σπάει,
σαν δυνατή βοή να έρχεται, φωνές τις διασπάει…
(Ξανά παρέμβαση των δανειστών που ανατρέπει πολιτική εξέλιξη…)
Σας το χω πει ξανά μανά… η γη σας θα κουνιέται,
και σαν σημάδι αναφορά, κακό δεν ξεπερνιέται…
(Το σημάδι από μικροσεισμούς ότι ώρα πλησιάζει…)
Έλληνες είστε μωρέ σεις, φοβάστε τον άθεο σας,
πάρτε την δύναμη από σταυρό, φωνάξτε για τον θεό σας…
(Η συζήτηση για τον Σταυρό και τα θρησκευτικά)
Τα κάλπικα τα όνειρα, το ξέρετε… κοιμίζουν τη σωρό σας,
μα σκέφτεστε μόνο εαυτό και όχι τον διπλανό σας…
(Δεν υπάρχει ομόνοια ο καθένας κοιτάζει το προσωπικό συμφέρον…)
Σας παίρνουν το άβατο, το νου, ακόμη και τον αέρα,
την είδηση δεν βλέπετε που το κακό έρχεται παρέα…
(Οι πρώτες κατασχέσεις το 2018… και η πρόκληση εις βάρος της Ελλάδας προς το καλοκαίρι)

Για τις 800 μέρες «πλασματικής ευημερίας»… (η δημοσίευση 1 Οκτ 2017 ΕΔΩ)
Όποιος δεν έχει καταλάβει τις 800 μέρες «πλασματικής ευημερίας» που ξεκίνησαν από τις 22 Μαΐου του 2016 έως 22 Μαΐου του 2017 (πρώτος κύκλος – «η προειδοποίηση») και δεν προνοήσει από τις 22 Μαΐου του 2017 έως τις 22 Μαΐου του 2018 (δεύτερος κύκλος – «η αφαίρεση») να αρχίσει να προσαρμόζεται στα νέα δεδομένα που θα παρουσιαστούν – αποφασιστούν, τότε από τις 22 Μαΐου του 2018 έως 22 Μαΐου του 2019 (στον τρίτο και τελευταίο κύκλο – «το μάθημα»), θα έχει χάσει την μοναδική ευκαιρία να διατηρήσει τις άξιες του αφού από τις 22 Μαΐου του 2019 θα ΞΕΚΙΝΗΣΕΙ μια δύσκολη περίοδος για όλο τον κόσμο…

Ο 50ς Χρησμός μου (δημοσιεύτηκε στις 27 Νοε 2017 – ΕΔΩ) ενισχύει την πρόβλεψη μου για την οικονομική αλλαγή που θα φέρει το 2018.
(αυτούσιο κείμενο)

Σαν `τον σκύλο που στον κίνδυνο γαβγίζει,
στον κουτσό τον μήνα θα στο εμφανίζει…
(Το 2018 είναι το έτος του σκύλου και ο κουτσός μήνας είναι ο Φεβρουάριος)

Το δυάρι βγαίνει μέσα από οχτάρι,
κι ακολουθείς νέο μονοπάτι και νέο χνάρι…
(Το άθροισμα του 2018 είναι το 2. Το δυο έχει να κάνει με την διαίρεση και το χώρισμα. Η ανθρώπινη φυλή είναι διαιρεμένη σε δυο κατηγορίες, τους σωζόμενους και τους μη σωζόμενους. Ο θεός χώρισε, διαίρεσε τη νύχτα από τη μέρα. Υπάρχουν πολλά δυο μέσα στην γραφή: Παλαιά και Καινή διαθήκη, Σάρκα και Πνεύμα, κτλ – μπαίνουμε σε δίλημμα…)

Θα ακούσεις να σου λένε για τα φόλια,
θα είναι οι παγίδες για τα πορτοφόλια,
κι επειδή ατίθασος θα λες πως είσαι πάλι,
αν δεν υποταχτείς θα σου πάρει το κεφάλι…
(Φόλια ήταν τα ελάχιστα νομίσματα που άφηναν πίσω τους όσοι έβρισκαν θησαυρούς. Νέα δεδομένα ακούγονται για την χρήση του χρήματος – φορολογία – πλειστηριασμοί, κι ενώ αυτό εξαγριώνει τον λαό, δυστυχώς στο τέλος υποτάσσεται…)

Σαν την Βαβέλ θα μεταμορφωθούνε,
να δεις που οι λογικοί δεν θα καούνε,
θα φύγουν μέσα απ το μαντρί τους,
για να σωθούν μαζί με την ψυχή τους…
(Εμπλοκή στην ευρωπαϊκή ένωση, νέα δεδομένα που αφορούν την οικονομία, θα ακουστούν φωνές για exit.. έξοδο από την ένωση…)

Στο θέρος κάθεσαι κοντά στην ανεμώνα,
ξερή θα είναι αφού ανθίζει των χειμώνα,
έτσι θα έρθουν και τα κακά μαντάτα,
και νερό θα ψάχνεις από μια κανάτα…
(Θερμό το καλοκαίρι με επεισόδια που αφορούν ακόμη και εδαφικές διεκδικήσεις…)

Λύτρωση, αφού μένεις ίδιος δεν υπάρχει,
ξέχασες ακόμη και του θεού τα πάθη,
κι ο τρόπος να βρεις νέο εθνάρχη,
σε κάνει να ζητάς τον ταξιάρχη…
(Μέσα στο φθινόπωρο – αναφορά στη γιορτή των ταξιαρχών 8 Νοεμβρίου – ίσως να έχουμε βρει την λύση μέσα από τις ποθητές εκλογές)

ΜΗΝ ΦΟΒΑΣΤΕ… ΠΡΟΕΤΟΙΜΑΣΤΕΙΤΕ για την μεγάλη “αναστάτωση” το 2020.
Η κρίση δεν μας επιτρέπει να δούμε το σημαντικό, αλλά αποκαλύπτει τους φόβους μας και την αδυναμία μας να προσαρμοστούμε στις αλλαγές. Το 2018 θα υπάρξει ένας βαθμιαίος πνευματικός ανασχηματισμός και η ανησυχία και η κακή διάθεση της εποχής θα βελτιωθούν σε κάποιο βαθμό. Η ευημερία και η αφθονία θα προωθηθεί μέσα από μια νέα “πράσινη επανάσταση” η οποία θα ενδυναμώνεται συνεχώς από όλες τις φιλικές προς τη ζωή τεχνολογίες οι οποίες έχουν ανακαλυφθεί τις τελευταίες δύο δεκαετίες, όπως η χρήση της ηλιακής και αιολικής ενέργειας, οι βιολογικές φάρμες κλπ.

Στις 10 Δεκ 2017 αναρτήθηκε η πρόβλεψη (ΕΔΩ) με τίτλο: Το 2018 είναι η χρονιά που αρκετοί άνθρωποι στον κόσμο θα ανέβουν επίπεδο πνευματικής αφύπνισης και αναφέρονται αναλυτικά τα συμπτώματα που θα βιώσουν όσοι ανέβουν επίπεδο πνευματικής αφύπνισης.

Το 2018 ουσιαστικά είναι μια χρονιά προετοιμασίας σε όλα τα επίπεδα.
Το 2015 έγραψα τον χρησμό για το τι θα συμβεί το 2019 -2020; Αυτά είναι τα μοιραία έτη… (ΕΔΩ) γιατί ακολουθεί μια 5ετία μεγάλων αλλαγών (ΕΔΩ).

ΟΛΑ λοιπόν έχουν την σημασία και την αξία τους, για την προετοιμασία μας, στην ενδεχόμενη μεγάλη “αναστάτωση” κοντά στις 14 Σεπτεμβρίου του 2020. Έντονες διαμάχες, διενέξεις και συνεχείς διαφωνίες θα αποτελέσουν το κύριο θέμα σε σχέση με ακίνητα, γη, φόρους, πλουτοπαραγωγικές πηγές και προσφυγικές ροές και θα συνοδεύονται από θρησκευτικές παρεμβάσεις από το καθολικό και το ορθόδοξο κυρίως ιερατείο. Όσο κι αν η διπλωματία θα προσπαθήσει να ματαιώσει τις συγκρούσεις αυτές, από τις 22 Μαΐου 2020 και μετά, δυστυχώς ο κίνδυνος μιας πολεμικής σύρραξης, που θα επηρεάσει και την Ελλάδα, θα γίνει ξαφνικά ορατός!

Έχω αναφέρει κατά επανάληψη ότι η Ελλάδα έχει μια “θεϊκή” προστασία, όσο κι αν κάτι τέτοιο φαντάζει δύσκολο. Δυστυχώς οι άνθρωποι που είτε λόγω άγνοιας είτε λόγω εγωϊστικής ισχυρογνωμοσύνης επιλέξουν το δρόμο της δικής τους πορείας (χαμηλής δόνησης) θα βρεθούν στο μέσο μεγάλης καταιγίδας τελείως απροστάτευτοι (από τις 22 Μαΐου 2019). Ο λόγος είναι ότι το στρατόπεδο του σκότους (οι επικυρίαρχοι) πλέον θα επιχειρήσει κλιμάκωση με σκοπό την ακόμη μεγαλύτερη χειραγώγηση των ανθρώπων για να εξυπηρετήσει τους δικούς του αντεξελικτικούς σκοπούς σε μια εποχή που η ανθρωπότητα ετοιμάζεται και είναι όπως είπαμε στο κατώφλι μια μεγάλης συνειδησιακής αλλαγής. Είναι κάτι σαν ένα είδος τελικής αναμέτρησης (από τις 22 Μαΐου 2019 έως τις 14 Σεπτεμβρίου 2020) ανάμεσα στα δύο στρατόπεδα, αυτό του Φωτός και της πνευματικής εξέλιξης της ανθρωπότητας και αυτό του σκότους και της πνευματικής υποβάθμισης.

Η ειρωνεία είναι ότι οι άνθρωποι νομίζουν ότι δεν μπορούν να «κάνουν διαφορετικά» και αναπόφευκτα πρέπει να περάσουν τις δυσκολίες (συνέπειες της ασυνειδησίας τους), ενώ το όλο θέμα βρίσκεται στην ελεύθερη τους βούληση, που όμως δυστυχώς δεν είναι και τόσο συνειδητοί στον τρόπο με τον οποίο τη χρησιμοποιούν. Η λύση στην εγωϊστική ισχυρογνωμοσύνη είναι η Αγάπη. Και αυτή την Αγάπη, την κουβαλάμε μέσα μας από τότε που ο Δημιουργός μας, μας προίκισε με την θεία σπίθα. Μήπως ήρθε η ώρα να την απελευθερώσουμε; Μήπως ήρθε η ώρα να δείξουμε τα πραγματικά συναισθήματα μας; Μήπως ήρθε η ώρα να είμαστε αληθινοί;

Διαβάστε περισσότερες προβλέψεις ΕΔΩ