Στ. Πλουμιστός: Μάθε πως σε επηρεάζει καθημερινά η 6η πύλη εισόδου κοσμικής ενέργειας, που έχεις πάνω στο σώμα σου

Κάθε ενεργειακό σώμα που βρίσκεται γύρω μας έχει περισσότερη σχέση με μια… πύλη εισόδου κοσμικής ενέργειας, δηλαδή με ένα συγκεκριμένο τσάκρα, αλλά και με ολόκληρο το σώμα.

 

Βασικό είναι γνωρίζεται ότι η ενέργεια που βγαίνει από κάθε πύλη, δηλαδή τσάκρα αναμιγνύεται με τα άλλα, στην αύρα μας.

 

Έχουμε τη μεγάλη αύρα, που περιβάλλεται γύρω μας, στο μήκος των χεριών μας όταν τα τεντώσουμε, πάνω πέρα από το κεφάλι μας και κάτω από τη γη, κάτω από τα πόδια μας. Έχουμε και τη μικρή αύρα που περιβάλλει τις 7 πύλες εισόδου κοσμικής ενέργειας δηλαδη τα 7 κύρια τσάκρα, που βρίσκονται πάνω τον κορμό του σώματός μας. Έχουμε και την πιο μικρή αύρα που περιβάλει το κεφάλι, όπως το φωτοστέφανο στις εικόνες των θρησκευτικών εικόνων.

 

 

Τα ελαφριά σώματα, μπορούμε να πούμε ότι είναι ο θεϊκός σπινθήρας, το πνεύμα, ο δημιουργικός νους. Τα 7 ελαφριά σώματα, χρησιμοποιούν τις 7 πύλες για να είναι σε άμεση επαφή με το φυσικό πυκνό σώμα της ύλης.

 

Η επιστήμη μέχρι σήμερα έχει ανακαλύψει ένα πολύ μικρό φάσμα του πρώτου σώματος μόνο και αυτό φωτογραφίζεται με τη μέθοδο Kirlian. Όπως όλα στο σύμπαν, έτσι και κάθε ελαφρύ σώμα από τα επτά, έχει και επτά υπό-διαστάσεις, αλλά μπορούν να ενεργοποιηθούν όλες, μόνο στον άνθρωπο.

 

Κανένα κλωνοποιημένο σώμα από οποιοδήποτε βασίλειο αυτού του πλανήτη δεν διαθέτει ελαφριά σώματα, επειδή του λείπει ο θεϊκός σπινθήρας και η τάση για εξέλιξη στο αρχέτυπο του. Κανένα κλωνοποιημένο σώμα, δεν έχει αρχέτυπο επειδή δημιουργήθηκε από την ανθρώπινη απληστία κάθε είδους.

 

Η επίφυση είναι ο αδένας, ο οποίος βρίσκεται κοντά στον υποθάλαμο, ακριβώς πίσω από το τρίτο μάτι, δηλαδή την 6η πύλη εισόδου κοσμικής ενέργειας, όπως αναφέρω στα σεμινάριά μου, ή αλλιώς γνωστό ως τσάκρα, η οποία ελέγχει τις ζωτικές λειτουργίες του σώματος και της ψυχής.

Οι Πνευματικοί – αφυπνισμένοι άνθρωποι θεωρούν την επίφυση ως αδένα εργαλείο για την επίτευξη ενός υψηλότερου εαυτού, μιας συλλογικής συνείδησης που συνδέεται με το σύνολο των νόμων του σύμπαντος (κβαντική φυσική), ή αλλιώς με τα αρχεία Akashic που μιλούν για την Θεϊκή Δημιουργία. Η ενεργοποίησή του αδένα, η αλλιώς της επίφυσης ανοίγει τα μάτια μας στην πραγματικότητα και τότε αρχίζουν οι αλλαγές εφόσον το άτομο θέλει να αφυπνιστεί.

Η επίφυση ρυθμίζει καταρχήν την ορμόνη του άγχους την κορτιζόλη και κατά συνέπεια την νοημοσύνη μας, τις ψυχικές τάσεις, την καλοσύνη, την ψυχική ανθεκτικότητα, τον ανώτερο εαυτό, την πνευματική γνώση και την ενέργεια για να αναφέρουμε μερικές. Διαθέτει πληροφορίες και υψηλότερη κατανόηση και παίζει σημαντικό ρόλο η συνειδητότητα του ατόμου για να προχωρήσει στην επίγνωση της ζωης του.

 

Αυτά είναι τα πρώτα 5 συμπτώματα που δείχνουν αν έχετε ενεργοποιημένη την επίφυση ως αδένα εργαλείο για την επίτευξη ενός υψηλότερου εαυτού.

  1. Το ένστικτο σας βελτιώνεται.Πριν από την ενεργοποίηση, ενδέχεται να λάβετε αδύναμα σήματα από το έντερο. Μόλις καταφέρετε να ενεργοποιήσετε την 6η πύλη εισόδου κοσμικής ενέργειας (τρίτο σας μάτι), άμεσα το ένστικτοσας βελτιώνεται. Το σώμα σας θα νιώσετε ότι συνεργάζεται με την ψυχή σας καθώς το τρίτο σας μάτι ανοίγει. Θα έχετε στη συνέχεια την ικανότητα να διαχειρίζεστε τους φόβους ή να νιώθετε τι πρεπει να κάνετε για το προσωπικό μέλλον σας με ακρίβεια.

 

Να ξέρετε ότι με την ενεργοποίηση της 6ης πύλης εισόδου κοσμικής ενέργειας αρχίζουν τα καθημερινά “μικρά θαύματα”.

  1. Διευρύνετε τις διανοητικές ικανότητές σας.Θα παρατηρήσετε την επέκταση των πνευματικών ικανοτήτων σας. Είστε πιο εστιασμένοι και είστε σε θέση να συγκεντρωθείτε περισσότερο. Τα πράγματα που σκοτώνουν το μυαλό σας αρχίζουν να ελαττώνονται το στο πρώτο επίπεδο και καθώς συνεχίζετε την προπόνηση σας, εξαφανίζονται. Είστε πιο συντονισμένοι με τα συναισθήματα και τα αισθήματά σας, επιτυγχάνοντας με σαφήνεια στα πράγματα που θέλετε.

 

Να ξέρετε ότι με την ενεργοποίηση δεν είστε πλέον σκλάβος των αρνητικών συναισθημάτων σας και στις παλιές σας πεποιθήσεις. Ειδικά με την καθοδήγηση αφύπνισης της προσωπικής μεθόδου που εφαρμόζω, το αποτέλεσμα είναι εκπληκτικό.

  1. Αναπτύσσετε την νοημοσύνη σας και τις ψυχικές  ικανότητες σας.Αρχίζετε να νιώθετε όλα τα σημάδια πνευματικής αφύπνισης και σε μεγαλύτερη ένταση τις “παρεμβάσεις” αγγέλων, ή σε μεγαλύτερο επίπεδο αρχίζετε να δημιουργείτε θετικό συγχρονισμό, δηλαδή ενεργοποιείτε τον νόμο της έλξης. Αρχίζετε να επικοινωνείτε με τους γύρω σας σε εντελώς διαφορετικό επίπεδο και αυξάνεται την “θεραπευτικότητα” του εγκεφάλου προς το σώμα σας.

    Η συνειδητοποίηση της κατάστασης αυτής θα αναδείξει ότι έχετε τη δυνατότητα να κάνετε πράγματα που δεν έχετε κάνει ποτέ πριν. Θα βλέπετε τα πράγματα μέσα από μια υψηλότερη προοπτική και θα ελευθερώστε τον εαυτό σας από τα χέρια του υλισμού. Ο σκοπός της ζωής σας θα γίνει πιο σαφής σε εσάς και δεν θα θέλετε πλέον να έχετε μια καριέρα που δεν έχει νόημα.

    Να ξέρετε ότι με την ενεργοποίηση της επίφυσης θα αισθανθείτε ακόμη και την επιθυμία να σταματήσετε τη δουλειά που κάνετε μέχρι τώρα και να ξεκινήσετε πολύ πιο εύκολα μια αλλαγή καριέρας επειδή θα συνειδητοποιήσετε ποιος πραγματικά είστε και τι ακριβώς σας κάνει ευτυχισμένους.

  2. Αντιλαμβάνεστε τα πράγματα πιο βαθιά.Νιώθεις τα πράγματα πιο βαθιά, σαν να είναι ζωντανά όλα. Ο αέρας που αναπνέετε φαίνεται να χαϊδεύει και να επικοινωνεί μαζί σας. Καθώς ενεργοποιείται η  επίφυση σας, προσθέτετε περισσότερες συχνότητες στο πνεύμα σας και συγχρονίζετε περισσότερο με τη φύση. Γνωρίζετε ότι όλα είναι ενέργεια και βλέπετε αυτή την ενέργεια να στροβιλίζεται γύρω σας και να φέρνει στην ζωή σας πληρότητα και πρωτόγνωρα συναισθήματα. Εξαιτίας αυτού, αναπτύσσεται μέσα σου μια συλλογική συνείδηση.

 

Να ξέρετε ότι με την ενεργοποίηση της επίφυσης που εφαρμόζω, θα λάβετε μια διανοητική κατανόηση που σας επιτρέπει να επικοινωνείτε με όλους και όλα.

 

  1. Οι διατροφικές σας συνήθειες αλλάζουν.Θα αρχίσετε να παρατηρείτε πώς αλλάζουν τα πρότυπα κατανάλωσης των προϊόντων που χρησιμοποιείται και θα γίνει πιο συνειδητός ο τρόπος που τρώτε και το τι επιλέγετε. Θα θέλετε γύρω σας εκείνους που ενισχύουν την υγεία του σώματός τους και του μυαλού τους.

    Να ξέρετε ότι με την ενεργοποίηση της επίφυσης δεν θα επιτρέπετε πλέον στον εαυτό σας να καταναλώνει αυτό που μπορεί να σας κάνει τοξικούς, η ανθυγιεινούς.