Άρτα: Διακοπή κυκλοφορίας σε οδούς του κέντρου της πόλης ενόψει του «6ου Νυχτερινού Αγώνα Δρόμου

Γίνεται γνωστό ότι ενόψει της διοργάνωσης του αγώνα με την επωνυμία «6ος Νυχτερινός Αγώνας Δρόμου – 6st Arta Night Run 1881» που θα διεξαχθεί τo Σάββατο 6 Ιουλίου 2024, θα υπάρξει διακοπή της κυκλοφορίας των οχημάτων από ώρα 20:30’ έως 23:30’, στις οδούς Β. Κων/νου, Παρηγορητρίας, Ορλάνδου, Αποκαύκου, Παλαιογίνης, Αγίου Μάρκου, Τζουμέρκων, Αμβρακίας, Τζαβέλλα, Νικ. Αγγέλου, Νικ. Πλαστήρα, Β. Πύρρου, Πλαστήρα, Σκουφά, Ζάρρα, Ι. Παπαβασιλείου, Πουλίου Δράκου και Κομμένου.

Η εκτροπή της κυκλοφορίας θα γίνεται μέσω παρακαμπτήριων οδών, σύμφωνα με τις υποδείξεις των ορισθέντων στα σημεία Αστυνομικών. Από τις παραπάνω απαγορεύσεις εξαιρούνται τα οχήματα εκτάκτου ανάγκης. Η ρύθμιση της κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων στους ανωτέρω οδούς, θα πραγματοποιείται από ορισθέντες στα σημεία αστυνομικούς του Τμήματος Τροχαίας Άρτας.

Το Τμήμα Τροχαίας Άρτας, για το χρονικό διάστημα των παραπάνω ρυθμίσεων θα λάβει τα αναγκαία μέτρα αρμοδιότητάς του, με σκοπό την ομαλή και ασφαλή διεξαγωγή της κυκλοφορίας πεζών και οχημάτων και την εξασφάλιση ομαλών συνθηκών οδικής κυκλοφορίας, μέσω παρακαμπτηρίων οδών, με την τοποθέτηση προς τούτο κατάλληλης σήμανσης και τη διάθεση τροχονόμων σε επίκαιρα σημεία.