Άστατος ο καιρός-Βελτίωση απο το Σάββατο

Συνεχίζεται και τις επόμενες ημέρες η αστάθεια στην περιοχή μας, προκαλώντας κυρίως τις απογευματινές ώρες, ανάπτυξη νεφώσεων, τοπικές μπόρες και μεμονωμένες καταιγίδες σε ορεινές, ημιορεινές αλλά και αρκετές πεδινές περιοχές της Ηπείρου.

Τα φαινόμενα τοπικά ενδέχεται να είναι έντονα και να συνοδεύονται από χαλαζοπτώσεις. Καλύτερος καιρός θα επικρατεί στις παραθαλάσσιες περιοχές, δίχως όμως να αποκλείεται η περίπτωση για κάποια τοπική μπόρα.
Η θερμοκρασία θα κυμανθεί σε κανονικά για την εποχή επίπεδα, με εξαίρεση τις περιοχές όπου θα σημειωθούν βροχοπτώσεις τις θερμές ώρες της ημέρας, όπου εκεί η μέγιστες θερμοκρασίες θα είναι χαμηλότερες.
Οι άνεμοι θα πνέουν από τα βορειοδυτικά έως 3 και τοπικά στο Ιόνιο 4 μποφόρ, με εξαίρεση τις περιοχές που θα σημειωθούν καταιγίδες και μπόρες, όπου στιγμιαία ο άνεμος μπορεί να φτάσει τα 5 με 6 μποφόρ, από διάφορες διευθύνσεις.
Ο ίδιος καιρός θα συνεχιστεί και την Παρασκευή 27 Ιουλίου, ενώ το Σαββατοκύριακο τα φαινόμενα θα περιοριστούν σε ορεινές κυρίως περιοχές.

epirusmeteo.gr