Έρχεται το Pindos Historic Rally

Στις 25 Μαΐου θα διεξαχθεί  για τέταρτη συνεχόμενη χρονιά με επίκεντρο την γραφική και πλούσια σε ιστορία πόλη των Ιωαννίνων και θα διατρέξει  ορεινές διαδρομές  που περιλαμβάνουν ιστορικούς και κλασικούς προορισμούς  όπως το Σούλι, Δωδώνη, Εθνικό Δρυμό Πίνδου, Σαμαρίνα, Ζαγοροχώρια, Τζουμέρκα, Καλαρίτες,  Πράμαντα, πανέμορφες άγριες και άγνωστες στον περισσότερο κόσμο διαδρομές, όπως το πέρασμα του Μπάρου. Το Pindos Historic Rally καθιερώθηκε σαν ο κορυφαίος αγώνας Regularity σταθερής μέσης ωριαίας ταχύτητας σε ανοιχτούς δρόμους, με περίπου 200 κρυφές χρονομετρήσεις. Τα πληρώματα θα διανύσουν περίπου 900  χλμ.  σε 3 μέρες, με πάνω από τη μισή απόσταση να είναι αποτελείται από ειδικές διαδρομές ακριβείας.

Με παρακαταθήκη  τις  επιτυχίες των ετών  2020-2022, με συμμετοχές από το εξωτερικό ,με  αφιερώματα στον ξένο τύπο,     https://www.youtube.com/watch?v=mKy_oepj7tI    έχει   πλέον  καθιερωθεί στο πρόγραµµα  των πληρωμάτων  ιστορικών  αυτοκινήτων, ως ένας αγώνας   Ευρωπαϊκών προδιαγραφών.  Η χρονομέτρηση γίνεται με χρήση δορυφορικού συστήματος και Live έκδοση αποτελεσμάτων.                                                                          Category, Regularity,  https://html5.anube.es/?rally=rally4867&port=auto                                            Category, Sport Touring https://html5.anube.es/?rally=rally4868&port=auto

Το πρώτο σκέλος θα εκκινήσει την Πέμπτη 25/5  στις 18:00,  από το ξενοδοχείο «The Lake» με κατεύθυνση  Ζίτσα, Σούλι ,Δωδώνη, ανασυγκρότηση για δείπνο και τερματισμό στο ξενοδοχείο στις  23:35.                                                                                                                                             Την 2η ηµέρα 26/5,  θα δοθεί η εκκίνηση στις  11:30 με κατεύθυνση και  διαδροµές στην καρδιά του εθνικού πάρκου της Πίνδου, ανασυγκρότηση και  γεύμα στη Σαρακατσάνικη στάνη, Σαμαρίνα, ανασυγκρότηση στο Πάπιγκο, και τερματισμό  στις 23:00 στο ξενοδοχείο.                     Σάββατο 27/5 πρωί, εκκίνηση στις  09:25,  για την τελική αναμέτρηση μεταξύ των πληρωμάτων  που θα κρίνει τους νικητές και διακριθέντες του  αγώνα! Κατεύθυνση προς Τζουμέρκα, Πράμαντα, Καλαρίτες, πέρασμα  Μπάρου, ανασυγκρότηση και γεύμα στο χιονοδρομικό κέντρο  Ανηλίου,  και συνεχίζει προς κεντρικό Ζαγόρι, με  τερματισμό του αγώνα στις  19:25 στο ξενοδοχείο  για δείπνο και απονομή επάθλων μιας μοναδικής εμπειρίας  του   Pindos  Historic  Rally, edition 2023!

Πληροφορίες  σχετικά µε τον αγώνα, για τους φίλους του Regularity  στο https://www.pindos.org/  , όπως επίσης  να παρακολουθήσετε και ζωντανά τόσο την διαδροµή των  πληρωµάτων,  όσο και την  βαθµολογική τους κατάταξη.