Ανοιχτή ακρόαση για την Παιδική Σκηνή από το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων

Το ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων για τις ανάγκες της Παιδικής Σκηνής με τίτλο Το Δίλλημα του Αυτοκράτορα, σε σκηνοθεσία Αλέξανδρου Ράπτη (Hippo Theatre Group), καλεί σε ανοιχτή ακρόαση γυναίκες και άντρες ηθοποιούς ερμηνευτικής ηλικίας 18-35 ετών. Η ακρόαση θα πραγματοποιηθεί την Πέμπτη 31 Αυγούστου στα Ιωάννινα, στο «Καμπέρειο» θέατρο (Ν.Παπαδοπούλου 11). Για τις ανάγκες της ακρόασης οι ηθοποιοί θα χρειαστεί να ερμηνεύσουν ένα τραγούδι της επιλογής τους ακαπέλα. Ακόμα θα χρειαστεί μονόλογος και κινησιολογικός αυτοσχεδιασμός τα οποία δίνονται από τον σκηνοθέτη και βρίσκονται αναρτημένα στην επίσημη ιστοσελίδα του ΔΗΠΕΘΕ Ιωαννίνων στις ενότητες «Νέα και Ανακοινώσεις» και «Δελτία Τύπου»

https://dipetheioannina.gr/anakoinwseis/anakoinosi-akroasis-paidikis-skinis-2023/ )

Οι ενδιαφερόμενες/οι θα πρέπει να αποστείλουν ένα βιογραφικό και μια πρόσφατη φωτογραφία μέχρι την Τετάρτη 30 Αυγούστου στο e–mail: [email protected]

Η ακρόαση θα ξεκινήσει στις 11:00 π.μ. και θα τηρηθεί σειρά προτεραιότητας. Απαιτείται διαθεσιμότητα μέχρι τις 20:00 μ.μ. καθώς θα υπάρξει και δεύτερη φάση την ίδια ημέρα.