Αντιμετωπίστηκαν τα προβλήματα από τη χιονόπτωση στα ορεινά Ιωαννίνων και Άρτας

Χωρίς προβλήματα διεξάγεται η κυκλοφορία στο Εθνικό και Επαρχιακό Οδικό Δίκτυο των Περιφερειακών Ενοτήτων Ιωαννίνων και Άρτας, στα ορεινά των οποίων,  από το βράδυ της Τρίτης μέχρι και σήμερα τις πρώτες πρωινές ώρες σημειώθηκε χιονόπτωση.

 

Για τον καθαρισμό των δρόμων και ιδιαίτερα προς τις περιοχές Φούρκας, Αετομηλίτσας, Πυρσόγιαννης, Πληκατίου, Διστράτου Ηλιοχωρίου, Βρυσοχωρίου, Λάιστας,  Βωβούσας, Μηλιάς,  Ανηλίου, Μετσόβου,  Συρράκου, και άλλων χωριών των Τζουμέρκων, διατέθηκαν μηχανήματα της Περιφέρειας Ηπείρου και των κατά τόπους Δήμων.

 

Επίσης για την αντιμετώπιση προβλημάτων από τον παγετό σε επικίνδυνα σημεία του επαρχιακού και οδικού δικτύου και λαμβάνοντας υπόψη και την επικείμενη πτώση της θερμοκρασίας, άρχισε και συνεχίζεται η ρίψη αλατιού.

 

Η Περιφέρεια Ηπείρου, συνιστά προς όλους τους οδηγούς να είναι προσεκτικοί, τις δε επόμενες ημέρες, για τις οποίες εκδόθηκε έκτακτο δελτίο επιδείνωσης του καιρού από την Ε.Μ.Υ. και για τυχόν προβλήματα που υπάρξουν,  να επικοινωνούν με τη Διεύθυνση Πολιτικής Προστασίας της Περιφέρειας και των Π.Ε., τους κατά τόπους Δήμους, την Αστυνομία και την Πυροσβεστική.