Απόψε η κεντρική πολιτική εκδήλωση του Γ. Τσίμαρη

Με την κεντρική πολιτική εκδήλωση και ανοιχτή πολιτική ομιλία στο Κουτσελιό σήμερα το βράδυ, ολοκληρώνεται η προεκλογική δραστηριότητα του υποψήφιου Βουλευτή Ιωαννίνων με το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής, Γιάννη Τσίμαρη. Το απόγευμα της Πέμπτης,

ο κ. Τσίμαρης βρέθηκε στις Τοπικές Κοινότητες Μουζακαίων του Δημ. Ιωαννιτών και Σερβιανών του Δημ. Δωδώνης αντίστοιχα, έχοντας την ευκαιρία να συναντηθεί και να συζητήσει με τους πολίτες τα προβλήματα που αντιμετωπίζουν, αλλά και να επικοινωνήσει τις θέσεις του ΠΑΣΟΚ.

Ενόψει της ολοκλήρωσης της προεκλογικής δραστηριότητας των κομμάτων και των υποψηφίων που παίρνουν μέρος σε αυτήν και με το τέλος των περιοδειών, επαφών και συναντήσεων που είχε με τους πολίτες ο κ. Τσίμαρης έκανε την ακόλουθη δήλωση.

«Απέχουμε μόλις δύο 24ωρα από την έναρξη της εκλογικής διαδικασίας των εθνικών εκλογών, όπου ο κυρίαρχος λαός θα κρίνει και θα αποφασίσει για το μέλλον του και την επόμενη διακυβέρνηση της χώρας. Το προηγούμενο διάστημα μου δόθηκε η δυνατότητα να επισκεφθώ τα περισσότερα σημεία του νομού μας, να συναντηθώ με παλιούς γνώριμους και συνοδοιπόρους, να γνωρίσω νέους φίλους, να συνομιλήσω με ανθρώπους που δίνουν τον καθημερινό τους αγώνα για την προσωπική και οικογενειακή τους ευτυχία και ολοκλήρωση. Αισθάνομαι ευτυχής που μου δόθηκε αυτή η δυνατότητα από το ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής και τον Πρόεδρό του Νίκο Ανδρουλάκη, που μου έκανε τη μέγιστη τιμή να με συμπεριλάβει στο ψηφοδέλτιο του κόμματος στα Ιωάννινα. Αισθάνομαι ακόμη περισσότερο ευτυχής και «γεμάτος» συναισθηματικά από όσα είχα την ευκαιρία να συζητήσω με εκατοντάδες συμπολίτες μας στο νομό, από το αστικό κέντρο των Ιωαννίνων, μέχρι τις κωμοπόλεις μας σε Μέτσοβο και Κόνιτσα, και από τα μικρότερα χωριά της επαρχίας μας, μέχρι τα κεφαλοχώρια. Τούτη την ώρα, απευθυνόμενος στους εκλογείς των Ιωαννίνων θέλω να τους απευθύνω μία διπλή πρόσκληση. Αφενός να συμμετέχουν στη μεγάλη γιορτή της Δημοκρατίας, να προσέλθουν στις κάλπες και να ψηφίσουν και αφετέρου, να δώσουν ψήφο στήριξης και εμπιστοσύνης στο ΠΑΣΟΚ – Κίνημα Αλλαγής που εγγυάται την πορεία σταθερότητας και προόδου της χώρας. Οι στιγμές είναι κρίσιμες και τα χρόνια που θα ακολουθήσουν επίσης δε θα είναι εύκολα για την πλειονότητα της κοινωνίας. Σε τέτοιες εποχές, η σημασία της ψήφου είναι μεγαλύτερη. Η ενδυνάμωση του ΠΑΣΟΚ με ένα ισχυρό διψήφιο ποσοστό, θα αποτελέσει νίκη για την Κεντροαριστερά, τη Σοσιαλδημοκρατία και τη Δημοκρατία στον τόπο μας, νίκη για την πραγματική Αλλαγή».