Απόψε ραντεβού με την παράδοση στους Μελιγγούς Δωδώνης

Πιστοί στο ραντεβού τους με το καλό γλέντι σε παραδοσιακά μονοπάτια και φέτος οι Μελιγγοι Δωδώνης, διοργανώνουν το διήμερο πανηγύρι τους στα πλαίσια της μεγάλης γιορτής του Δεκαπενταύγουστου. Ένα παραδοσιακό πανηγύρι το οποίο είναι πλέον θεσμός προσελκύοντας κόσμο από όλη την Ήπειρο,γεγονός που δεν είναι καθόλου τυχαίο.

Στις 14 Αυγούστου το βράδυ ο Γ.Γιαννακος στο κλαρίνο με τον Ν. Δάσκαλο στο τραγούδι ενώ θα χορέψει το Χορευτικό του Παιδικού Τμήματος της Αδελφότητας.
Ανημερα του Δεκαπενταύγουστου το συγκρότημα του Νίκου Τάσση (κλαρίνο) και του Δημήτρη Ευαγγέλου (τραγούδι) θα διασκεδάσουν τον κόσμο που αναμένεται να κατακλύσει και φέτος την πλατεία του χωριού,ενώ φυσικά δεν θα λείπουν τα πλούσια εδέσματα που θα συνοδεύουν τα ποτά.

Επειδη η Αδελφότητα των Μελιγγιωτων δεν σταματά να μας εκπλήσσει με τις δραστηριότητες και την αρτιότατη οργάνωση σε ότι κι αν καταπιάνεται, ένα είναι το σίγουρο:

Επιλεγοντας το παραδοσιακό πανυγηρι των Μελιγγων, θα γλεντήσετε με την ψυχή σας,δίπλα σε ανθρώπους που ξέρουν αποδεδειγμένα να περνάνε καλά, αλλά και να κάνουν και τους άλλους να περνάνε ακόμη καλυτερα.