Αύριο στα Ιωάννινα ο Χαρδαλιάς- Δύσκολη η κατάσταση

Τα Ιωάννινα θα επισκεφθεί αύριο ο Νίκος χαρδαλιάς που θα συμμετεχει σε Σύσκεψη στην Περιφέρεια Ηπείρου σχετικά με τις τελευταίες εξελίξεις με την Πανδημία στην πόλη.
Η συνάντηση αναμένεται να γίνει στις 12:00 το μεσημέρι και τα αποτελέσματά της θα γνωστοποιηθούν αργά το μεσημέρι.
Όπως δήλωσε και ο ίδιος ο Υφυπουργός Πολιτικής Προστασίας κατάσταση στα Γιάννενα είναι εξαιρετικά κρίσιμη για αυτό και άλλωστε η παρουσία του ενδεχομένως να αποτελεί προπομπό δυσάρεστων εξελίξεων.
Άλλωστε είναι γνωστό ότι τα Γιάννενα είναι πολύ κοντά σε δείκτες με την Κοζάνη η οποία ήδη από χθες βρίσκεται σε καθεστώς lockdown.
Όλα αυτά σε συνδυασμό με το γεγονός ότι ο πρόεδρος της 6ης ΥΠΕ θεώρησε σωστό μετά από από τόσους μήνες να έρθει σήμερα στα Γιάννενα σίγουρα λέει πολλά.
Αυτά και σε συνδυασμό με το ρεκόρ που είχαμε σήμερα σε κρουσματα κορονοιου καθώς και τη Δύσκολη κατάσταση την οποία πλέον αντιμετωπίζει το Πανεπιστημιακό Νοσοκομείο δυσκολεύουν ακόμα περισσότερο τα πράγματα.
Η απραξία, η ομερτά,οι τακτικές συγκάλυψης και η ανικανότητα υπευθύνων να διαχειριστούν τις καταστάσεις φαίνεται πώς θα βγουν στη φόρα αύριο με δυσάρεστα Δυστυχώς για όλους αποτελέσματα.