Γαλλία: Εκκενώθηκαν αεροδρόμια μετά από απειλές για βόμβα

Συναγερμός σήμανε σε 6 αεροδρόμια της Γαλλίας μετά απειλές για τοποθέτηση βόμβας. Πρόκειται για τα αεροδρόμια της Λιλ, του Μπρον, της Νίκαιας, της Νάντης, της Τουλούζης και του Μποβέ, το οποίο είναι κοντά στο Παρίσι.

Αμέσως απαγορεύτηκαν οι απογειώσεις αεροσκαφών από τα εν λόγω αεροδρόμια, σύμφωνα με τη γαλλική υπηρεσία πολιτικής αεροπορίας. Για τα αεροσκάφη που προσγειώνονταν, οι επιβάτες είτε αποβιβάζονταν στο τέλος του διαδρόμου, αλλά δεν γινόταν μεταφορά τους στον εσωτερικό χώρο του αεροδρομίου, είτε περέμεναν εντός των αεροσκαφών.

 

Στο αεροδρόμιο Lille-Lesquin, ο συναγερμός τέθηκε σε ισχύ μετά από ανώνυμες απειλές που ελήφθησαν μέσω mail λίγο μετά τις 10 το πρωί της Τετάρτης με την αστυνομία να προχωρά άμεσα στην εκκένωση των εγκαταστάσεων.<p>Πηγή: <a target=”_blank” href=”https://www.iefimerida.gr”>iefimerida.gr</a> – <a target=”_blank” href=”https://www.iefimerida.gr/kosmos/synagermos-sti-gallia-ekkenonontai-aerodromia-meta-apo-apeiles-gia-bomba”>Συναγερμός στη Γαλλία: Εκκενώθηκαν αεροδρόμια μετά από απειλές για βόμβα – iefimerida.gr</a></p>