«Γιάννενα Νέα Εποχή»: Ισχυρό μήνυμα νίκης από την Ανατολή

Ισχυρό μήνυμα νίκης έστειλαν οι κάτοικοι της Ανατολής με την μαζική τους παρουσία στην προεκλογική συγκέντρωση της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή».

Στην τελική ευθεία για την εκλογική αναμέτρηση της Κυριακής η εντυπωσιακή παρουσία κόσμου δείχνει ότι τα Γιάννενα έχουν επιλέξει να πάνε μπροστά.

Ο Δήμαρχος και επικεφαλής της παράταξης Δημήτρης Παπαγεωργίου ευχαρίστησε για την μαζική παρουσία τονίζοντας ότι η δύναμη της παράταξης είναι οι άνθρωποί της.

Κατά την ομιλία του έκανε έναν σύντομο απολογισμό του έργου της σημερινής δημοτικής αρχής και αναφέρθηκε στις παρεμβάσεις που υλοποιήθηκαν και τα έργα που ολοκληρώθηκαν στη Δημοτική Ενότητα της Ανατολής.

Υπογράμμισε την ιδιαίτερη σημασία που έχει για την περιοχή η ολοκλήρωση του μεγάλου δακτυλίου, ενός έργου που θα αλλάξει τα κυκλοφοριακά δεδομένα σε ολόκληρο το λεκανοπέδιο.

Αναφέρθηκε επίσης στην ανάπλαση του Πάρκου Πυρσινέλλα το οποίο θα μετατραπεί σε μητροπολιτικό πάρκο και θα αναβαθμίσει την ευρύτερη περιοχή ενώ τόνισε ότι μείζονος σημασίας είναι η παραχώρηση του στρατοπέδου Βελισσαρίου για την οποία έχει δεσμευτεί η κυβέρνηση.

Ο Δήμαρχος αναφέρθηκε στις προτεραιότητες για τα επόμενα χρόνια τονίζοντας ότι αυτές αποτυπώνονται στο κλιματικό σύμφωνο του Δήμου καθώς η ένταξη στην ευρωπαϊκή αποστολή των 100 κλιματικά ουδέτερων πόλεων ως το 2030 αποτελεί την μεγάλη ευκαιρία για την περιοχή.

Ευκαιρία για να αλλάξει τις υποδομές και τις νοοτροπίες αλλά και για να πρωταγωνιστήσει στην Ευρώπη.

«Στις εκλογές της Κυριακής αποφασίζουμε για τα επόμενα πέντε χρόνια. Τα χρόνια αυτά δεν επιτρέπουν πειράματα αλλά απαιτούν σκληρή και μεθοδική δουλειά» υπογράμμισε ο κ. Παπαγεωργίου.

Ο Δήμαρχος ευχαρίστησε όλους τους υποψηφίους της παράταξης καθώς και τους κατοίκους της περιοχής και τόνισε ότι προσωπική του δέσμευση είναι να μην διαψεύσει τις προσδοκίες κανενός.