Για 6η συνεχόμενη χρονιά η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ «Διαμάντι» της Ελληνικής Οικονομίας

Για έκτη χρονιά η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ με το φυσικό μεταλλικό νερό ΖΑΓΟΡΙ, στο πλαίσιο του θεσμού «Diamonds of the Greek Economy», παρέλαβε την ομώνυμη επιχειρηματική διάκριση και αναδείχθηκε ως ένα από τα «Διαμάντια» της Ελληνικής Οικονομίας για το 2016. Η εταιρεία επελέγη με βάση οικονομικά κριτήρια που πιστοποιούν την αξιοπιστία, την υγιή επιχειρηματικότητα και την ανάπτυξή της ανάμεσα σε 320 σημαντικές επιχειρήσεις στη χώρα μας.

Η ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, μία από τις υγιέστερα αναπτυσσόμενες επιχειρήσεις στη χώρα, διατηρεί την ηγετική της θέση στην ελληνική αγορά και συνεχίζει να επενδύει σε αυτή παρά το δυσμενές οικονομικό περιβάλλον. Το 2016 έχοντας ολοκληρώσει το επενδυτικό της πλάνο το οποίο αφορούσε στη δημιουργία μονάδων παραγωγής νέων συσκευασιών φιλικών προς το περιβάλλον, με περαιτέρω αύξηση της παραγωγικής δυναμικότητας των εργοστασίων της, συνεχίζει δυναμικά την έντονη εξαγωγική της δραστηριότητα, με μηδενικό δανεισμό και αυξανόμενο ανθρώπινο δυναμικό.

Την επιχειρηματική διάκριση παρέλαβαν για τη ΧΗΤΟΣ ΑΒΕΕ, από το δημοσιογράφο κ. Σπύρο Κτενά, η υπεύθυνη επικοινωνίας marketing της εταιρείας κα Χριστίνα Δούμα και ο Διευθυντής Πωλήσεων κ. Παναγιώτης Κουκουβάνης.