Δήλωση Μ. Κεφάλα για την επίσκεψη Τσίπρα στα Ιωάννινα

Ίχνος αυτοκριτικής και Τσιπραϊικές αντιπολιτευτικές κορώνες.

Υπερβολές και ψέματα.

Μια από τα ίδια δηλαδή.

Ο πρώην πρωθυπουργός  Αλέξης  Τσίπρας  αντί  να κάνει μια στοιχειώδη αυτοκριτική για τα προβλήματα που ο ίδιος δημιούργησε  στην ζοφερή  πραγματικότητα της πενταετούς διακυβέρνησής του, ήρθε στην Ήπειρο για να κάνει επίθεση στην κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη και να δηλώσει ξανά (μετά από μια 5ετία) αντιμνημονιακός!

Βεβαίως ο κ. Τσίπρας  δεν έβγαλε  άχνα  για τη μείωση  του ΕΝΦΙΑ (δυο φορές μάλιστα).

Βεβαίως  έκανε πως ξέχασε την σύνδεση της Ιόνιας  οδού  με την Κακαβιά(που κόντεψε να πάει στις καλένδες εξαιτίας της ολιγωρίας της κυβέρνησής του).

Βεβαίως δεν είπε λέξη για τις ανακοινώσεις Χρυσοχοΐδη και την προστασία  του  πολίτη που εμείς έχουμε στην καθημερινότητά μας κύριο μέλημα.

Βεβαίως  τι να πει για την ανεξέλεγκτη  δράση των ΜΚΟ που η δική μας κυβέρνηση  βάζει τάξη με σειρά παρεμβάσεων.

Το προσφυγικό- μεταναστευτικό είναι για την Ελλάδα και όλη την Ευρώπη  ένα μείζον θέμα, μόνο που εμείς δεν είπαμε ποτέ ότι οι μετανάστες θα λιάζονται, αλλά χειριζόμαστε με υπευθυνότητα ένα πραγματικά σοβαρό θέμα.

Δυστυχώς η χώρα υπήρξε στον αυτόματο, επί Πρωθυπουργίας Τσίπρα όμως. Τότε που κόντεψε να μας ρίξει στα βράχια.

Τώρα ευτυχώς έχουμε κυβερνήτη, -σοβαρό, υπεύθυνο, με σχέδιο, που απολαμβάνει τόσο την πλήρη εμπιστοσύνη του ελληνικού λαού όσο και την εκτίμηση και τον σεβασμό των ξένων ηγετών- τον Κυριάκο Μητσοτάκη