Δήμος Βορείων Τζουμέρκων:Το νέο Δημοτικό συμβούλιο

Στον ορισμό πέντε αντιδημάρχων, με θητεία έως 30 Σεπτεμβρίου 2020, προχώρησε με απόφασή του ο δήμαρχος Βορείων Τζουμέρκων Γιάννης Σεντελές.

Αντιδήμαρχοι ορίστηκαν οι Δημήτρης Τάτσης, Νικόλαος Βαΐτσης, Σεβαστή Ράπτη, Χρήστος Σκαμνέλος και Νικόλαος Γέροντας (Δείτε την απόφαση εδώ).

Στο μεταξύ, στη θέση του προέδρου του δημοτικού συμβουλίου θα συνεχίσει ο Βαγγέλης Γιωτόπουλος, ενώ αντιπρόεδρος εξελέγη η Αιμιλία Νικολού από την παράταξη της μείζονος αντιπολίτευσης και γραμματέας η Αναστασία Τζάλλα από την παράταξη «Σύγχρονος Δήμος» του Ι. Σεντελέ, καθώς δεν υπήρξε πρόταση από την τρίτη σε εκλογική δύναμη παράταξη της «Λαϊκής Συσπείρωσης», που επέλεξε να απέχει από την εκλογή του προεδρείου του δημοτικού συμβουλίου.

Στην Οικονομική Επιτροπή εξελέγησαν, μετά από ψηφοφορία, τακτικά μέλη οι Αιμίλιος Πατσούρας, Κωνσταντίνος Κοντζιάς και Παναγιώτα Βάνα- Μολώνη από την παράταξη «Σύγχρονος Δήμος», καθώς και ο επικεφαλής της παράταξης «Αλλαγή για τα Τζουμέρκα» Δημήτρης Μήτσης, ενώ αναπληρωματικά οι Γεώργιος Κοίλιας, Γεώργιος Κότσιας, Βασίλειος Αλεξίου και Παντελεήμων Σιαπλαούρας.