Δήμος Κόνιτσας: Βίντεο με τις ομορφιές της περιοχής με στόχο τον τουρισμό

Ο Δήμος Κόνιτσας στην προσπάθειά του για μια ολοκληρωμένη προβολή της περιοχής κατέγραψε, φωτογράφισε και ανέδειξε διαδραστικές διαδρομές εικαστικού και αρχιτεκτονικού ενδιαφέροντος εντός της πόλης μας. Παλιά αρχοντικά, διατηρητέα κτήρια, καλλιτεχνικές δημιουργίες περιμένουν τους επισκέπτες μας και εντυπωσιάζουν.

Επιπλέον, μια διαδρομή ιστορικού ενδιαφέροντος έχει σκοπό να φέρει σε επαφή τον επισκέπτη με την πρόσφατη ένδοξη Ιστορία του τόπου μας, οδηγώντας τον στα μέρη, όπου δόθηκαν σημαντικές μάχες για την υπεράσπιση της πατρίδας μας. Είναι βέβαιο ότι η διαδρομή θα συγκινήσει μικρούς και μεγάλους.

Με συνεχή παρουσία πλέον στα social media μέσω του Ιnstagram και της σελίδας “Visit Konitsa”, πλέον μπορούν να αντληθούν πληροφορίες για τα αξιοθέατα του Δήμου μας, αλλά και με άμεση επικοινωνία να απαντηθούν ερωτήσεις.

Η πολύ καλή συνεργασία με την εφημερίδα “το ΒΗΜΑ” και τα διαδικτυακά sites που ελέγχει ο Όμιλος συνεχίζεται και θα συνεχιστεί και με συνεχείς δημοσιεύσεις, θα προβάλλεται η περιοχή μας.

Τέλος, με το απίστευτης ομορφιάς και αισθητικής νέο video του Δήμου μας, μαγικές εικόνες του τόπου μας, στιγμιότυπα από τις πολλές υπαίθριες δραστηριότητες που μπορεί κάποιος να χαρεί, θα ταξιδέψουν παντού σε τρείς γλώσσες. Καταρχάς Αγγλικά, Γαλλικά και Εβραϊκά, για να γνωρίζουν οι μελλοντικοί επισκέπτες μας πως το “Το μυστικό της Ευρώπης αποκαλύφθηκε!”