Δήμος Πωγωνίου: Μήνυμα του Κ. Καψάλη για την επανεκλογή του

Μετά το νικηφόρο αποτέλεσμα των εκλογών της 8ης Οκτωβρίου ο Δήμαρχος Πωγωνίου κ. Κων/νος Καψάλης έκανε την ακόλουθη δήλωση:

«Σήμερα ξανακέρδισε το Πωγώνι, ξανακέρδισαν οι δημότες και ο Δήμος μας. Σας ευχαριστώ από τα βάθη της καρδιά μου για την ανανέωση της εμπιστοσύνης σας με το εξαιρετικά υψηλό ποσοστό που δώσατε στην Ενωτική Πρωτοβουλία Πωγωνίου.

Σήμερα οι δημότες αποφάσισαν για το μέλλον του Πωγωνίου δίνοντάς μας τη δυνατότητα να συνεχίσουμε την αναπτυξιακή πορεία που έχουμε χαράξει όλα αυτά τα χρόνια.

Θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία και να τους καλέσω, ανεξάρτητα από την επιλογή και προτίμησή τους, να προχωρήσουμε μαζί στο δρόμο του μέλλοντος. Οι νέες προκλήσεις της εποχής απαιτούν συντονισμένες κινήσεις, δυναμικές διεκδικήσεις, εμπειρία και γνώση. Μα πάνω απ’ όλα απαιτούν συνεργασία και ομοψυχία για το καλό του Πωγωνίου. Σε αυτόν τον αγώνα δεν περισσεύει κανείς. Όλοι μαζί, ενωμένοι σε έναν κοινό σκοπό, πρέπει να συμβάλλουμε στην αντιμετώπιση των προβλημάτων της περιοχής μας.

Η εντολή νίκης που μας δόθηκε είναι για εμάς δέσμευση ευθύνης να συνεχίσουμε το έργο μας για την ολοκλήρωση του οράματος που αφορά έναν Δήμο οικονομικά αυτοτελή, ανεπτυγμένο σε όλους τομείς, μα πάνω απ’ όλα έναν Δήμο που σέβεται τους πολίτες προσφέροντάς τους αναβαθμισμένη ποιότητα ζωής και καθημερινότητα.

Θα συνεχίσουμε να εργαζόμαστε με τον ίδιο έντονο ρυθμό γιατί ο χρόνος είναι αμείλικτος. Θα συνεχίσουμε με την ίδια συνέπεια και εντιμότητα γιατί σεβόμαστε τους δημότες μας. Θα συνεχίσουμε έχοντας εσάς στο πλευρό μας γιατί έτσι έχουμε μάθει να διοικούμε, πάντα με εσάς, του δημότες, στενούς συνεργάτες. Γιατί η Ενωτική Πρωτοβουλία Πωγωνίου είστε ΕΣΕΙΣ!

Σας διαβεβαιώνουμε ότι θα φανούμε αντάξιοι της τιμής που μας κάνατε και της μεγάλης νίκης που μας δώσατε.

Ευχαριστώ επίσης όλους τους υποψηφίους της «Ενωτικής Πρωτοβουλίας Πωγωνίου» για τον έντιμο και αξιοπρεπή αγώνα τους και την πολύτιμη βοήθεια που προσέφεραν για την επίτευξη του στόχου.

Τέλος, συγχαίρω τις παρατάξεις που θα αποτελούν την αντιπολίτευση ευχόμενος να έχουμε αγαστή συνεργασία.

Το αύριο είναι ήδη εδώ και η σκληρή δουλειά έχει ήδη ξεκινήσει. Σας ευχαριστώ όλους για στήριξη!»