Διήμερη επίσκεψη στα Γιάννενα για το Διοικητικό Συμβούλιο της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού

 

Στα Γιάννενα βρέθηκε το διήμερο 14 και 15 Ιανουαρίου το Διοικητικό Συμβούλιο της Παγκόσμιας Διακοινοβουλευτικής Ένωσης Ελληνισμού (ΠΑ.Δ.Ε.Ε), με το δήμο Ιωαννιτών να αναλαμβάνει μεγάλο μέρος της φιλοξενίας του.

Την Κυριακή ο δήμαρχος Ιωαννίνων, Θωμάς Μπέγκας, υποδέχτηκε το Δ.Σ. στο δημαρχείο όπου παρουσία του προέδρου της βουλής, Κωνσταντίνου Τασούλα, και της υφυπουργού Κοινωνικής Συνοχής και Οικογένειας και βουλευτή Ιωαννίνων, Μαρίας Κεφάλα, συζήτησαν θέματα που αφορούν την καλύτερη συνεργασία μεταξύ δήμου και της Ένωσης σε τομείς όπως ο τουρισμός, ο πολιτισμός, οι επενδύσεις κ.α.

Μετά το τέλος της συνάντησης τα μέλη της ΠΑ.Δ.Ε.Ε. ξεναγήθηκαν σε διάφορα τοπόσημα και χαρακτηριστικά σημεία των Ιωαννίνων, απολαμβάνοντας τις ομορφιές του τόπου μας.

Τη Δευτέρα ο δήμος Ιωαννιτών φιλοξένησε στην αίθουσα του δημοτικού συμβούλιου ευρεία σύσκεψη τοπικών φορέων με το Δ.Σ. της ΠΑ.Δ.Ε.Ε.

δείτε περισσότερα εδώ: https://ioannina.gr/2024/01/15/%ce%b4%ce%b9%ce%ae%ce%bc%ce%b5%cf%81%ce%b7-%ce%b5%cf%80%ce%af%cf%83%ce%ba%ce%b5%cf%88%ce%b7-%cf%83%cf%84%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%ac%ce%bd%ce%bd%ce%b5%ce%bd%ce%b1-%ce%b3%ce%b9%ce%b1-%cf%84%ce%bf-%ce%b4/