Δυναμική η παρουσία του Δήμου Ζίτσας στην «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ 2023»

 

Με στόχο την ανάδειξη και προβολή των ιδιαίτερων χαρακτηριστικών της περιοχής καθώς και των προϊόντων του, ο Δήμος Ζίτσας συμμετέχει στην  «ΠΑΝΗΠΕΙΡΩΤΙΚΗ ΕΚΘΕΣΗ 2023»  που διοργανώνεται στο Πανηπειρωτικό Στάδιο Ιωαννίνων.

 «Συμμετέχουμε ως εκθέτες, προβάλλοντας  τα προϊόντα καθώς και το τουριστικό προϊόν της περιοχής μας», αναφέρει χαρακτηριστικά ο Δήμαρχος Ζίτσας, Μιχάλης Πλιάκος, σηματοδοτώντας τις προτεραιότητες της Δημοτικής αρχής και ευχαριστεί τα στελέχη της υπηρεσίας και τον αρμόδιο αντιδήμαρχο «για την προσπάθεια που κατέβαλαν ώστε να καταστεί το περίπτερο του Δήμου Ζίτσας από τα πιο όμορφα και καλαίσθητα της διοργάνωσης».

Ο Δήμος Ζίτσας συμμετέχει στην έκθεση με δικό του περίπτερο δίνοντας ταυτόχρονα τη δυνατότητα  σε τοπικές επιχειρήσεις να προβάλλουν τα προϊόντα τους. Οι επισκέπτες έχουν την ευκαιρία να γνωρίσουν προϊόντα αντιπροσωπευτικά της περιοχής, όπως των οινοποιιών “ΖΟΙΝΟS” και «ΚΗΤΑΣ Βιολογικά κρασιά», της Ζυθοποιίας Ηπείρου «ΣΤΑΛΑ», της επιχείρησης αρωματικών φυτών «MYRTALI», της επιχείρησης μελιού Δ.& Σ. Θωμόπουλος και γλυκών κουταλιού «ΤΑ ΓΛΥΚΑ ΤΗΣ ΜΠΙΡΜΠΙΛΩΣ».

Η έκθεση θα διαρκέσει έως την Τετάρτη και είναι ανοιχτή από τις 17:30 μ.μ. έως 22:30 μ.μ..