Δυνατές εμφανίσεις στον Σχοινιά από τα πληρώματα του Ν.Ο.Ι.!

Με το… δεξί ξεκίνησαν οι αγωνιστικές υποχρεώσεις του 2024 για τους αθλητές του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων. Συγκεκριμένα, αποστολή επίλεκτων κωπηλατών και κωπηλατριών του Ν.Ο.Ι. έλαβε μέρος στον 1ο Διεθνή Αγώνα Αξιολόγησης που  διεξήχθη από την Ελληνική Κωπηλατική Ομοσπονδία το Σαββατοκύριακο στο Ολυμπιακό Κωπηλατοδρόμιο του Σχοινιά.

Οι συμμετοχές στις προκρίσεις ξεπέρασαν κάθε προσδοκία, ενώ εκτός των ελληνικών σωματείων, σ’ αυτές συμμετείχαν πληρώματα από Σερβία, Σουηδία, Τουρκία και Ουζμπεκιστάν. Παρά το υψηλό αγωνιστικό επίπεδο, οι αθλητές και αθλήτριες του Ν.Ο.Ι. πραγματοποίησαν εξαιρετικές εμφανίσεις και κατέγραψαν αρκετές πρωτιές, βάζοντας τις βάσεις προκειμένου να διεκδικήσουν ένα «εισιτήριο» για τις εθνικές ομάδες. Όλα ωστόσο θα κριθούν στον 2ο Αγώνα Αξιολόγησης που θα λάβει χώρα επίσης στον Σχοινιά το διήμερο 16 και 17 Μαρτίου.

Πιο αναλυτικά, στην αποστολή του Ομίλου για τις πρώτες προκρίσεις συμμετείχαν οι: Στέφανος Βλάχος, Κώστας Γιαννούλης, Ηλίας Ευκαρπίδης, Αλέξανδρος Ζάρρας, Κώστας Καραγιάννης, Παύλος Φαϊτάς, Λεωνίδας Κοπίδης, Παύλος Κουτσαβέλης, Δημήτρης Κούτρας, Ιάσωνας Μουσελίμης, Βασίλης Κωστούλας, Δημήτρης Μπουκουβάλας, Ανέττα Κυρίδου, Μαρία Κυρίδου, Νεφέλη Ντάρα και Λυδία Σίκαλου. Εξάλλου, στους αγώνες έλαβαν μέρος και οι αθλητές του Ν.Ο.Ι. Θανάσης Παλαιοπάνος και Ζήσης Μπουκουβάλας, οι οποίοι βρίσκονταν ήδη στον Σχοινιά για Κοινόβιο της Εθνικής Ομάδας.

Την αποστολή συνόδευσαν οι προπονητές Γιάννης Τσίλης, Φώτης Λιόντος και Βασίλης Ευθυμίου, ενώ το «παρών» στον Σχοινιά έδωσαν επίσης ο Πρόεδρος του Ν.Ο.Ι. Νίκος Εξάρχου, ο Αντιπρόεδρος Μπάμπης Παπαϊωάννου και ο Έφορος Κωπηλασίας Δημήτρης Τσιώκος.

Αποτελέσματα 1ου αγώνα αξιολόγησης – Φεβρουάριος 2024

https://drive.google.com/file/d/1wIvpkO7Dram-rP6NYpVVe1yHlf5vOnLL/view?usp=sharing