Δυνατή εμφάνιση του Θανάση Παλαιοπάνου στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα Ανδρών – Γυναικών

Τις αγωνιστικές του δυνατότητες απέδειξε για μία ακόμη φορά ο αθλητής του Ναυτικού Ομίλου Ιωαννίνων Θανάσης Παλαιοπάνος που έκανε και πάλι υπερήφανη την χώρα μας με τη συμμετοχή του στον τελικό του Παγκοσμίου Πρωταθλήματος Ανδρών – Γυναικών στο αγώνισμα του διπλού σκιφ, με το συναθλητή του Γιάννη Καλανδαρίδη (ΕΝΟΑ).
Ήταν το καλύτερο κλείσιμο στο Παγκόσμιο Πρωτάθλημα που πραγματοποιήθηκε στο Ράτσιτσε της Τσεχίας καθώς πρόκειται για το πρώτο ελληνικό πλήρωμα που κατάφερε τη συμμετοχή του στον τελικό του συγκεκριμένου αγωνίσματος.
Οι Θανάσης Παλαιοπάνος και Γιάννης Καλανδαρίδης (ΕΝΟΑ) παρουσίασαν έναν συγκλονιστικό ημιτελικό στο Ολυμπιακό αγώνισμα του Διπλού Σκιφ Ανδρών και πέρασαν δεύτεροι τη γραμμή τερματισμού, αφήνοντας μία θέση πίσω τους Ολυμπιονίκες Σίνκοβιτς και κερδίζοντας το εισιτήριο για το μεγάλο τελικό.
Το δυνατό δίδυμο κατέλαβε την τιμητική έκτη θέση σε έναν ιδιαίτερα απαιτητικό αγώνα που ανέδειξε νικητές του Γάλλους Ολυμπιονίκες του Τόκιο 2021.

Οι επιτυχίες του Ν.Ο.Ι. συνεχίστηκαν και στους Διασυλλογικούς Αγώνες που διεξήχθησαν στη Σαλαμίνα στις 25 Σεπτεμβρίου. Ο Όμιλος συμμετείχε με αποστολή 4 αθλητών οι οποίοι κατέλαβαν:
1 Χρυσό η Ντούλια Ζωή στο Σκιφ Κορασίδων
1 Χάλκινο η Ντέμου Δήμητρα στο Σκιφ Κορασίδων Ανάπτυξης
Τέταρτη θέση στο Διπλό Σκιφ Ανάπτυξης οι Τάσσης Βασίλης και Μήτσος Κωνσταντίνος.

Την ίδια ημέρα ο Ναυτικός Όμιλος συμμετείχε και στη Διεθνή Ρεγκάτα Θεσσαλονίκης με αποστολή 37 αθλητών με πολλές επιτυχίες που έφεραν 4 χρυσά, 4 ασημένια και 5 χάλκινα μετάλλια:
Ντάρα Νεφέλη Χρυσό στο Σκιφ Κορασίδων.
Μουσελίμης Ιάσωνας – Καραγιάννης Χρήστος Χρυσό στο Διπλό Σκιφ Ανάπτυξης.
Μπριασούλης Χριστόφορος – Καραγιάννης Κωνσταντίνος Χρυσό στο Δίκωπο Άνευ Παίδων.
Γιουγλή Σύλβια Χρυσό στο Σκιφ Κορασίδων Ανάπτυξης.

Σικαλου Λυδία 2η θέση στο Σκιφ Κορασίδων.
Ντάρας Δημήτρης 2η θέση στο Σκιφ Παίδων Αρχαρίων.
Γκρέμος Νίκος – Δημητρίου Στέφανος 2η θέση στο Διπλό Σκιφ Εφήβων.
Κούτρας Δημήτρης – Κωστούλας Βασίλης 2η θέση στο Διπλό Σκιφ Εφήβων.

Καραγιάννης Κωνσταντίνος – Μπριασούλης Χριστόφορος – Δημητρίου Χρήστος – Ζάρρας Αλέξανδρος 3η θέση στο Τετραπλό Σκιφ Παίδων.
Φαρμάκης Γιώργος – Λαγός Ερμής – Τζοβάρας Χρήστος – Κωνσταντινίδης Κωνσταντίνος 3η θέση στο Τετραπλό Παίδων Αρχαρίων.
Ευθυμίου Αγγελική – Κολιάκη Μαρκέλλα 3η θέση στο Δίκωπο Άνευ Κορασίδων.
Παπαζαχάρης Άγγελος – Βλάχος Στέφανος 3η θέση στο Δίκωπο Άνευ Παίδων.

Στην ίδια διοργάνωση ο Όμιλος συμμετείχε και στους Αγώνες Παράκτιας στο Διπλό Σκιφ Ανδρών με τους Παλαιοπάνο Λεωνίδα και Φαΐτα Παύλο να τερματίζουν στην 3η θέση.
Πολύ καλές εμφανίσεις έκαναν και οι υπόλοιποι αθλητές της αποστολής: Ο Διάφας Χρήστος κατέλαβε την 4η θέση στο Σκιφ Αρχαρίων. Ο Σακκάς Βασίλης κατέλαβε την 5η θέση στο Σκιφ Αρχαρίων. Το Τετραπλό Αρχαρίων Κορασίδων με τις Τζαβίδη Όλγα – Κασκαρη Βασιλική – Λάππα Πολυξένη και Κωσταγυιού Μαρία κατέλαβε την 4η θέση ενώ οι Φραγκόπουλος Αχιλλέας – Κουτσαβέλης Παύλος – Ζυγούνας Τηλέμαχος και Πάντος Αναστάσιος κατέλαβαν την 5η θέση στο Τετραπλό Σκιφ Παίδων.
Η Διοίκηση του Ν.Ο.Ι. συγχαίρει τους αθλητές και τους προπονητές τους για τις εξαιρετικές εμφανίσεις κι εύχεται ακόμη μεγαλύτερες διακρίσεις στο προσεχές μέλλον.