Δύο «αδέσποτοι» ρωσικοί πύραυλοι έπεσαν στην Πολωνία -Δύο νεκροί, συναγερμός στο NATO

«Αδέσποτοι» πύραυλοι της Ρωσίας έπεσαν σε χωριό της Πολωνίας, προκαλώντας τον θάνατο δύο ανθρώπων και παγκόσμιο συναγερμό.

 

Οι δύο πύραυλοι χτύπησαν «ξηραντήριο σιτηρών» σε χωριό 10 μίλια από τα σύνορα με την Ουκρανία, χωρίς προς το παρόν να επιβεβαιώνεται επίσημα ότι είναι ρωσικοί, ωστόσο αξιωματούχοι φαίνεται να διαβεβαιώνουν πως οι πύραυλοι προήλθαν από εκεί.

Συγκεκριμένα, το πρακτορείο Associated Press, επικαλούμενο υψηλόβαθμο Αμερικανό αξιωματούχο, αναφέρει ότι οι πύραυλοι που διέσχισαν τα πολωνικά σύνορα και οδήγησαν στον θάνατο δύο ανθρώπων είναι ρωσικοί.

Ο πρωθυπουργός της χώρας, Ματέους Μοραβιέφσκι, κάλεσε έκτακτη συνάντηση «εθνικής ασφάλειας και άμυνας», χωρίς να αναφέρεται ο λόγος<p>Πηγή: <a target=”_blank” href=”https://www.iefimerida.gr”>iefimerida.gr</a> – <a target=”_blank” href=”https://www.iefimerida.gr/kosmos/adespotoi-rosiko-pyraylo-polonia-dyo-nekroi”>Παγκόσμια ανησυχία: Δύο «αδέσποτοι» ρωσικοί πύραυλοι έπεσαν στην Πολωνία -Δύο νεκροί, συναγερμός στο ΝΑΤΟ – iefimerida.gr</a></p>