Δ. Ζίτσας: Δημοπρατούνται 13 νέες παιδικές χαρές

Στη δημοπράτηση δεκατριών (13) νέων υπερσύγχρονων και ασφαλών παιδικών χαρών που έχουν ενταχθεί στο Πρόγραμμα “ΦιλόΔημος ΙΙ” προχωρά ο Δήμος Ζίτσας με απόφαση του Δημάρχου Μιχάλη Πλιάκου.

Ειδικότερα, σε εξέλιξη βρίσκεται ο ανοιχτός ηλεκτρονικός διαγωνισμός για την ανάδειξη αναδόχου για το έργο «Προμήθεια -Τοποθέτηση εξοπλισμού για την αναβάθμιση παιδικών χαρών του Δήμου Ζίτσας» προϋπολογισμού 260.000ευρώ. Ο διαγωνισμός είναι ηλεκτρονικός με ανοιχτή διαδικασία μέσω του Εθνικού Συστήματος Ηλεκτρονικών Δημόσιων Συμβάσεων (Ε.Σ.Η.ΔΗ.Σ) και η προθεσμία υποβολής των προσφορών λήγει την Τρίτη 27 Νοεμβρίου 2018.

Το έργο περιλαμβάνει εργασίες αναβάθμισης και ανακατασκευής δεκατριών (13) υφιστάμενων Παιδικών Χαρών με την προμήθεια και τοποθέτηση παιχνιδιών, δαπέδων και λοιπού αστικού εξοπλισμού, στα πλαίσια βελτίωσης και αναβάθμισης των κοινόχρηστων χώρων του Δήμου για το έτος 2018. Οι παρεμβάσεις θα γίνουν στις παιδικές χαρές των ακόλουθων Τοπικών Κοινοτήτων: Άνω Λαψίστας, Ασφάκας, Βουτσαράς, Δεσποτικού, Ελεούσας, Καρίτσας, Κάτω Ζαλόγγου, Κάτω Λαψίστας, Αναργύρων, Κουρέντων, Λιγοψάς, Παλιουρής, Πρωτόπαππας.