Δ. Ζίτσας: Πρώτη Γενική Συνέλευση των μελών της «Αυτοδιοικητικής Ενότητας» και της «Ριζοσπαστικής Ανατροπής»

Σε ενωτικό κλίμα και με μεγάλη συμμετοχή των πολιτών του Δήμου Ζίτσας, έγινε τη Δευτέρα 8 Οκτωβρίου στην αίθουσα συνεδριάσεων του Δημοτικού Συμβουλίου Ζίτσας, στην Ελεούσα, η πρώτη Γενική Συνέλευση των μελών της «Αυτοδιοικητικής Ενότητας» και της «Ριζοσπαστικής Ανατροπής», μετά την απόφασή τους για το σχηματισμό ενιαίας παράταξης.

Στην συνέλευση, μέσα σε πνεύμα συλλογικότητας και συνεργασίας, μίλησαν οι επικεφαλής των παρατάξεων Βασίλης Γαρδίκος και Μανώλης Ματσάγκας, καλώντας κάθε δημότισσα και δημότη του Δήμου Ζίτσας να συστρατευτούν στον αγώνα για τη νίκη στις εκλογές του Μαΐου 2018.

Στη συνέχεια πήραν το λόγο πολίτες του Δήμου που συνεχάρησαν τους επικεφαλής και τα μέλη των δύο παρατάξεων για την απόφασή τους να κινηθούν ενωμένα στη διεκδίκηση της Δημοτικής Αρχής και να δηλώσουν την διαθεσιμότητά τους. Παρούσες και παρόντες ήταν πολλοί δημοτικοί σύμβουλοι από όλες σχεδόν τις παρατάξεις του Δήμου Ζίτσας, πρώην Δήμαρχοι και αυτοδιοικητικά στελέχη.

Σε κλίμα ομοφωνίας εκλέχτηκε εφταμελής γραμματεία της νέας παράταξης, στην οποία συμμετέχουν οι:

  1. Αναστασίου Άγγελος
  2. Βεκρή Δάφνη
  3. Γεωργίου Κώστας
  4. Κάλτσας Μάκης
  5. Μπράγιας Φώτης
  6. Στέφος Θεόδωρος και
  7. Τσιόκας Μιχάλης.

Η γενική συνέλευση αποφάσισε επίσης την κατάθεση υποψηφιοτήτων για την εκλογή από τη βάση του επικεφαλής της νέας ενιαίας παράταξης, μέχρι τη Δευτέρα 15 Οκτωβρίου. Οι υποψηφιότητες πρέπει να έχουν συγκεντρώσει τουλάχιστο 30 υπογραφές και να κατατεθούν στην Γραμματεία της παράταξης.