Εμπορικός Σύλλογος Ιωαννίνων: Καλοκαιρινό 5νθήμερο

Το ΔΣ του Εμπορικού Συλλόγου Ιωαννίνων θέτει σε εφαρμογή, και φέτος, το καλοκαιρινό 5νθήμερο γιατί θεωρεί ότι έχουμε ανάγκη από λίγες μέρες άδεια, έχουμε δικαίωμα στην ξεκούραση και τις διακοπές. Είναι γεγονός ότι η μεγάλη πλειοψηφία από μας που είμαστε αυτοαπασχολούμενοι στερούμαστε το δικαίωμα στις διακοπές και θα πρέπει να μας προβληματίσει το γεγονός ότι ο τουρισμός στη χώρα μας βρίσκεται σε δυναμική τροχιά ανάπτυξης. Ποια είναι όμως τα αποτελέσματα της «βαριάς βιομηχανίας» του τουρισμού, που η Κυβέρνηση, η Περιφέρεια και ο δήμος ευαγγελίζονται; Διεύρυνση ωραρίων, διάλυση των εργασιακών σχέσεων και παράλληλα όλο και μεγαλύτερο τμήμα των μικρών εμπόρων και συνολικότερα του λαού δεν πηγαίνει διακοπές.
Διεκδικούμε το δικαίωμά μας στον ελεύθερο χρόνο και στις φτηνές διακοπές. Δεν πρέπει να αποδεχτούμε ότι το 2018 θα δουλεύουμε 365 μέρες το χρόνο χωρίς διακοπές ακριβώς για την κερδοφορία των μεγαλοεπιχειρηματιών του τουρισμού και του εμπορίου.
Γι’ αυτό αποφασίσαμε, σύμφωνα και με την ομόφωνη απόφαση της Γενική Συνέλευσης του συλλόγου, τα καταστήματα της πόλης των Ιωαννίνων να είναι κλειστά τα Σάββατα από 22 Ιούλη έως και 26 Αυγούστου.

Τέλος ενημερώνουμε ότι την Κυριακή 29 Ιουλίου και την Κυριακή 5 Αυγούστου ο Εμπορικός Σύλλογος θα βάλει λεωφορεία για τη δωρεάν μετάβαση των συναδέλφων και των οικογενειών τους στη θάλασσα.
• Κυριακή 29 Ιουλίου στα Σύβοτα
• Κυριακή 5 Αυγούστου στο Βράχο – Λούτσα

*Αναχώρηση από Ακαδημία 9:00πμ – αναχώρηση από παραλία 3:30μμ
Δήλωση συμμετοχής στα τηλέφωνα:
6977372010, 6979374917, 26510 20647 (Ομοσπονδία)