Επίσκεψη Παπαγεωργίου στον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό

Τον Πτηνοτροφικό Συνεταιρισμό Ιωαννίνων «Πίνδος» επισκέφθηκε σήμερα ο Δήμαρχος Ιωαννίνων Δημήτρης Παπαγεωργίου και υποψήφιοι δημοτικοί σύμβουλοι της παράταξης «Γιάννενα Νέα Εποχή».

Ο Δήμαρχος και οι υποψήφιοι της παράταξης είχαν μία ιδιαίτερα γόνιμη συζήτηση με τον Πρόεδρο του Συνεταιρισμού Ανδρέα Δημητρίου και με στελέχη της επιχείρησης.

Ο κ. Παπαγεωργίου υπογράμμισε ότι η πτηνοτροφία αποτελεί πυλώνα της τοπικής οικονομίας και ο Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός μία υποδειγματική μονάδα που στηρίζει έμπρακτα τους παραγωγούς και τα μέλη και παράλληλα προσφέρει προϊόντα άριστης ποιότητας στο καταναλωτικό κοινό.

Ο Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός αποτελεί μία πρωτοπόρα μονάδα για ολόκληρη την χώρα με πολύ σημαντικό αποτύπωμα και στις εξαγωγές, κάτι που έχει μεγάλη ανάγκη η περιοχή και η Ήπειρος.

Παράλληλα όμως στηρίζει την κοινωνία και για το Δήμο Ιωαννιτών υπήρξε σε όλη την διάρκεια  της τετραετίας σημαντικός συνεργάτης αφού συνέβαλε έμπρακτα στην υποστήριξη όλων των δράσεων κοινωνικής πολιτικής.

Ο Πτηνοτροφικός Συνεταιρισμός όμως αποτελεί και πολύτιμο συνεργάτη στην πορεία της πόλης για την κλιματική ουδετερότητα καθώς είναι μεταξύ αυτών που έχουν υπογράψει το κλιματικό σύμφωνο, δείχνοντας έτσι έμπρακτα το ενδιαφέρον του για την πράσινη οικονομία.

«Ο πρωτογενής τομέας είναι μείζονος σημασίας για την τοπική αλλά και για την εθνική οικονομία. Οφείλουμε όλοι να στηρίξουμε τους ανθρώπους που παράγουν και να σταθούμε δίπλα στους πτηνοτρόφους της περιοχής μας» τόνισε ο Δήμαρχος.