Επιτυχημένη μουσική εκδήλωση στην Κόνιτσα

Την Κυριακή  η κεντρική πλατεία της Κόνιτσας γέμισε με ηχόχρωμα και συναρπαστικές, γνωστές μελωδίες Ελλήνων συνθετών. Η εκδήλωση διοργανώθηκε από το Δήμο Κόνιτσας και την Κοινωφελή Επιχείρηση του Δήμου και συμμετείχαν σ’ αυτή η Μικτή Χορωδία του Συλλόγου «Ορφέας» Θεσσαλονίκης, η Χορωδία του Συλλόγου Σαμίων Θεσσαλονίκης «Ο Πυθαγόρας», η Χορωδία Δ.Ε. Μεθώνης Δήμου Πύδνας – Κολινδρού με καλλιτεχνικό διευθυντή τον κ. Ιωάννη Κούκα, η Μικτή Χορωδία του Δήμου Κόνιτσας με καλλιτεχνικό διευθυντή τον κ. Γιάννη Γαλίτη και η Φιλαρμονική του Δήμου Κόνιτσας «Ελ. Χ. Παγγές» υπό τη διεύθυνση του μαέστρου κ. Χρήστου Γεωργάνου.

Στην εκδήλωση παρευρέθηκαν εκπρόσωποι των τοπικών φορέων , μέλη της τοπικής αυτοδιοίκησης και πλήθος επισκεπτών και δημοτών.

Ο Δήμαρχος Κόνιτσας κ. Ανδρέας Παπασπύρου στον χαιρετισμό του καλωσόρισε τις τρεις χορωδίες, που ήλθαν στην Κόνιτσα από τη Θεσσαλονίκη και συνεχάρη όλους τους συντελεστές της μουσικής εκδήλωσης  για το άψογο αποτέλεσμα. Στη συνέχεια χαιρετισμό απηύθυναν εκπρόσωποι των φιλοξενούμενων χορωδιών συγχαίροντας το Δήμο Κόνιτσας για τη φιλοξενία του και διατυπώνοντας την ευχή να ανανεωθεί το μουσικό ραντεβού.