Ηγουμενίτσα: 5ος Αγώνας Αγάπης, Προσφοράς και Αλληλεγγύης

Ο Δήμος Ηγουμενίτσας, τo Π.Α.Κ.Π.ΠΟ Δήμου Ηγουμενίτσας και η Δημοτική Κοινότητα Ηγουμενίτσας, σε συνδιοργάνωση  αθλητικών,  πολιτιστικών συλλόγων και άλλων φορέων του Δήμου Ηγουμενίτσας, προσκαλεί μικρούς και μεγάλους να συμμετέχετε στον «5ο Αγώνα Δρόμου Αγάπης , Προσφοράς και Αλληλεγγύης» που θα γίνει την Κυριακή 15 Δεκεμβρίου 2019 και ώρα 11:30 στα πλαίσια των εορταστικών εκδηλώσεων Χριστουγέννων-Πρωτοχρονιάς 2019 με συμβολική συμμετοχή 2€ που θα περιλαμβάνει 1 σκουφάκι του Αϊ Βασίλη, τον αριθμό συμμετοχής και ένα κρουασάν με 1 νεράκι μετά τον αγώνα. Η εκκίνηση θα γίνει από την πλατεία Δημαρχείου και θα υπάρχουν 2 διαδρομές μια μικρή και μία μεγάλη.

Μικρή: πλατεία Δημαρχείου-ΟΤΕ-πεζόδρομος-πλατεία Δημαρχείου                                       Μεγάλη: πλατεία Δημαρχείου-café Dali-Τράπεζα Eurobank – πλατεία Δημαρχείου

Η ανταπόκριση των πολιτών μας σε όλους τους αγώνες μας ήταν συγκλονιστική και οι συμμετοχές κάθε χρόνο αυξάνονται. Όλοι έχουν αγκαλιάσει την εκδήλωση που έχει γίνει θεσμός για την πόλη μας ειδικά οι  μικροί μας φίλοι που περιμένουν με ανυπομονησία. Τα χρήματα όπως κάθε χρόνο  θα διατεθούν μέσω της Διεύθυνσης της Πρόνοιας του Δήμου Ηγουμενίτσαw σε οικονομικά ασθενέστερες οικογένειες, με την χορήγηση τροφίμων(πακέτα αγάπης).

Σύνθημά μας είναι: «Τρέχω – Προσφέρω Ένα Χριστουγεννιάτικο Γεύμα Αγάπης»

Τα σκουφάκια του Αϊ Βσίλη μαζί με τους αριθμούς συμμετοχής θα διανέμονται:

– για το κοινό σε σπιτάκια κατά την διάρκεια δράσεων των εορτών

-τους οργανωμένους (ομάδες –σύλλογοι, σχολές χορού, κ.α)  στο Τμήμα Αθλητισμού-Πολιτισμού του Π.Α.Κ.Π.ΠΟ  Δήμου Ηγουμενίτσας από τον υπεύθυνο του κ. Αλέξανδρο Γιαννακό ώρες γραφείου. Πληροφορίες: 2665360019.