Η θεατρική ομάδα του Δήμου Ζίτσας, «Επί Σκηνής» ταξίδεψε στο Χαϊδάρι Αττικής

Το θερμό χειροκρότημα των Ηπειρωτών και κατοίκων της Αττικής απέσπασε η Θεατρική Ομάδα «Επί Σκηνής» του Δήμου Ζίτσας στην παράσταση που ανέβασε στο νέο θέατρο Χαϊδαρίου με το έργο του Τενεσί Ουίλιαμς «Τριαντάφυλλο στο στήθος».

Η θεατρική ομάδα του Δήμου Ζίτσας, ταξίδεψε στο Δήμο Χαϊδαρίου για μία και μοναδική παράσταση ανοίγοντας τον κύκλο των φετινών της καλοκαιρινών εμφανίσεων στο πλαίσιο της προσπάθειας που καταβάλει να αναδείξει τη θεατρική δουλειά της και πέρα από τα στενά γεωγραφικά όρια της περιοχής μας. Στην προσπάθειά της αυτή στέκεται πάντα αρωγός ο Δήμος Ζίτσας ενώ για την παράσταση του Χαϊδαρίου συνέδραμαν επίσης ο Σύλλογος Ηπειρωτών Χαϊδαρίου «ΔΩΔΩΝΑΙΩΝ ΦΩΣ», η Αδελφότητα Αετόπετρας και ο Δήμος Χαϊδαρίου.

Ηθοποιοί και συντελεστές της παράστασης, υπό την καθοδήγηση της σκηνοθέτιδας Κατερίνας Τσολίγκα, έδωσαν τον καλύτερό τους εαυτό και με τις ερμηνείες τους εντυπωσίασαν του θεατές.

«Το «Τριαντάφυλλο στο στήθος» αποτελεί τη μόνη εξαίρεση στα σκοτεινά απελπισμένα δράματα που μας έχει συνηθίσει ο συγγραφέας του, Τένεσι Ουίλιαμς. Αποτελεί ωδή στον θριαμβευτή έρωτα, παρότρυνση για αναζήτηση και διεκδίκηση της ευτυχίας» αναφέρει μεταξύ άλλων η σκηνοθέτιδα του έργου, Κατερίνα Τσολίγκα.

ΣΥΝΤΕΛΕΣΤΕΣ ΤΗΣ ΠΑΡΑΣΤΑΣΗΣ

Διασκευή και επιμέλεια κειμένου: Η ομάδα

Σκηνοθεσία: Κατερίνα Τσολίγκα

Μουσική επιμέλεια: Γιώργος Καψάλης

Κατασκευή σκηνικών: Γιάννης Γιώτης

Τεχνικός σκηνής: Μιχάλης Παπαδόπουλος

Φώτα – Ήχος: Κων/νος Καψάλης – Σπύρος Μούτας

Αφίσα – Πρόγραμμα: Αγάπη Ευφραιμίδη

Φωτογραφία – Video: Μενέλαος Συκοβέλης

Επιμέλεια κοστουμιών: Έφη Στάμου

Φροντιστήριο: Νατάσσα Δρυγιαννάκη

Παίζουν (με σειρά εμφάνισης)

Τζακ Χάντερ – Σαλβατόρε – Μπρούνο: Κωνσταντίνος Καψάλης

Ρόζα ντελλε Ρόζε – Βιβή: Χριστίνα Κώτση

Ασσούντα: Βούλα Καραγκούνη

Σεραφίνα ντελλε Ρόζε: Έφη Στάμου

Πεππίνα – Φλώρα: Ελένη Γεωργίου

Τζουζεππίνα – Δεσποινίς Γιορκ – Μπέσσι: Σοφία Τσιτουρίδου

Εστέλ Χόχενγκάρντεν – Βιολέττα: Γιολάντα Μπότσικου

Στρέγκα: Νατάσσα Δρυγιαννάκη

Πατήρ ντε Λέο: Νίκος Τζίμας

Γιατρός – Πλασιέ: Βασίλης Ζορκάδης

Αλβάρο Μαντζακαβάλλο: Χρήστος Μπέλλος

Οι παραστάσεις της θεατρικής ομάδας «Επί Σκηνής» με το «Τριαντάφυλλο στο στήθος» θα συνεχιστούν σε όλη τη διάρκεια του καλοκαιριού σε τοπικές κοινότητες του Δήμου Ζίτσας σύμφωνα με το ακόλουθο πρόγραμμα: 24/7 Λύγγος, 25/7 Ζίτσας, 26/7 Ελεούσα, 28/7 Βερενίκη, 30/7/Αετόπετρα, 31/7 Γκρίμποβο, 01/8 Κούρεντα, 02/8 Νεοχώρι, 03/8 Κληματιά.