Η φωτογραφία από βρετανικό νοσοκομείο με Ελληνα γιατρό που έγινε viral -Μήνυμα κατά του Brexit

Μετά το δημοψήφισμα στο οποίο υπερίσχυσε το Brexit, η χειρουργική ομάδα πόζαρε για μία φωτογραφία. Σε αυτή πρωταγωνιστές είναι 3 Ισπανοί νοσηλευτές, ένας Ιρλανδός ακτινολόγος, ένας Γερμανός αναισθησιολόγος, ένας Έλληνας ειδικός ουρολόγος και ένας Βρετανο-πακιστανός ουρολόγος. Ο καθένας τους κρατά ένα πλακάτ στο οποίο δηλώνει την καταγωγή του, ενώ το μήνυμα της φωτογραφίας είναι «Εμείς είμαστε η Ευρώπη».

Την φωτογραφία ανέβασε ο Junaid Masood, που εργάζεται στο νοσοκομείο που βρίσκεται στο ανατολικό Λονδίνο, τονίζοντας ότι η μετανάστευση είναι η ραχοκοκαλιά του εθνικού συστήματος υγείας.

«Σήμερα εργαστήκαμε σκληρά βελτιώνοντας τις ζωές των ανθρώπων! Αυτό είναι που κάνουν οι φίλοι μας από την Ευρώπη για το εθνικό σύστημα υγείας», σημείωσε και συνέχισε: «Ας μιλήσουμε για το πώς θα συνεργαστούμε μαζί και να μην είμαστε μία διαιρεμένη κοινωνία. Η μετανάστευση είναι η ραχοκοκαλιά του εθνικού συστήματος υγείας που όλοι αγαπάμε και πρεσβεύουμε, και είναι καλή για την κοινωνία μας και τη χώρα!!».

Η φωτογραφία έχει γίνει ήδη viral στα κοινωνικά δίκτυα.

iefimerida.gr