Θετικός ο απολογισμός της διοίκησης του ΠΕΑΚΙ

Έγινε χτες ο απολογισμός της διοίκησης του ΠΕΑΚΙ παρουσία του ΓΓ Αθλητισμού κ. Συναδινού. Στην εκδήλωση παρουσιάστηκε το έργο της διοίκησης καθώς και τα μελλοντικά σχέδια.

Αναφορικά με το νέο ταρτάν στου Ζωσιμάδες δήλωσαν πως έχει γίνει η μελέτη, έχουν μπει χρήματα στον κωδικό και έχει ενταχθεί στο πρόγραμμα δημοσίων επενδύσεων. Σχετικά με τις οφειλές στη ΔΕΗ, το ΠΕΑΚΙ περιμένει να μπει σε πρόγραμμα επιχορήγησης για ληξιπρόθεσμα, η ΓΓΑ διαπραγματεύεται κεντρικά διακανονισμό για τους λογαριασμούς ρεύματος, ενώ η ΔΕΥΑΙ εξοφλήθηκε.

ΓΙα το γήπεδο και την ενδεχόμενη παραχώρηση κομματιού των εγκαταστάσεων του Πανηπειρωτικού για την κατασκευή έδρας για τον ΠΑΣ, εμφανίστηκε θετικός ο κ. Συναδινός.

Τέλος, η διοίκηση του ΠΕΑΚΙ δεσμεύτηκε πως κύριοι στόχοι στο υπόλοιπο της θητεία της θα παραμείνουν η χρηστή και διαφανής διαχείριση, ο έλεγχος των δαπανών, η προσπάθεια συνεχούς εξοικονόμησης πόρων, η αύξηση των ιδίων πόρων και εσόδων του ΠΕΑΚΙ που θα ενισχύσουν την αυτονομία του και το προσδοκώμενο αποτέλεσμα συντήρησης, βελτίωσης και ανάπτυξης των αθλητικών εγκαταστάσεων της πόλης μας.