Θ. Μπέγκας: «θα είμαστε παρόντες όπως ήμασταν πάντα»

«Θα είμαστε παρόντες όπως ήμασταν πάντα. Συνεχίζουμε με το χαμόγελο» δήλωσε ο Θωμάς Μπέγκας αμέσως μόλις ολοκληρώθηκε η ενσωμάτωση του συνόλου των εκλογικών τμημάτων στα αποτελέσματα των εκλογών και συνεχάρη τον κ. Μωυσή Ελισάφ.
Ευχαρίστησε τους πολίτες που συμμετείχαν στις εκλογές ανεξάρτητα το τι ψήφισαν.

Όπως υπογράμμισε «οι συμπολίτες μας, ανέδειξαν την παράταξη μας «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα» πρώτη δύναμη και τη μεγαλύτερη παράταξη μέσα στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο. Σήμερα, μας τίμησε με την ψήφο του το μισό εκλογικό σώμα των συμπολιτών μας και τους ευχαριστώ και πάλι μέσα από την καρδιά μου. Θα είμαστε παρόντες, όπως ήμασταν πάντα».


Αμέσως μετά τη δήλωση του ο κ. Μπέγκας συνοδευόμενος από μια μεγάλη αντιπροσωπεία της παράταξης του μετέβη στο εκλογικό τμήμα της παράταξης του κ. Ελισάφ και τον συνεχάρη. Νωρίτερα το εκλογικό κέντρο της παράταξης «Ενότητα Πολιτών – Νέα Γιάννενα» επισκέφθηκε η κ. Τατιάνα Καλογιάννη και ο κ. Άρης Μπαρτζώκας και αντάλλαξαν ευχές.
Ολόκληρη η δήλωση του κ. Θωμά Μπέγκα έχει ως εξής:
«Γιαννιώτισσες και Γιαννιώτες
Θέλω καταρχήν να ευχαριστήσω όλους όσοι συμμετείχαν στην εκλογική διαδικασία, ότι κι αν επέλεξαν να ψηφίσουν.
Επειδή είχαμε μεγάλα ποσοστά αποχής, θέλω να απευθυνθώ και σε όσους επέλεξαν να μη συμμετάσχουν στις εκλογές και να πω για άλλη μια φορά ότι η συμμετοχή είναι καθήκον μας, γιατί θωρακίζει τη Δημοκρατία μας.

Φίλες και φίλοι
Ένας όμορφος και δύσκολος εκλογικός αγώνας έφτασε στο τέλος του.
Δώσαμε τον αγώνα με ήθος και αξιοπρέπεια.
Οι συμπολίτες μας, ανέδειξαν την παράταξη μας «Ενότητα Πολιτών Νέα Γιάννενα» πρώτη δύναμη και τη μεγαλύτερη παράταξη μέσα στο νέο Δημοτικό Συμβούλιο.
Σήμερα, μας τίμησε με την ψήφο του το μισό εκλογικό σώμα των συμπολιτών μας και τους ευχαριστώ και πάλι μέσα από την καρδιά μου.
Θα είμαστε παρόντες, όπως ήμασταν πάντα.
Συγχαρητήρια στον αποψινό νικητή των εκλογών κ Μωυσή Ελισάφ.
Αμέσως μετά θα επισκεφτώ το εκλογικό κέντρο της παράταξης του, για να τον συγχαρώ αυτοπροσώπως.
Ευχαριστώ και πάλι μέσα από την καρδιά μου όλες και όλους σας.
Συνεχίζουμε με το χαμόγελο».