Ιωάννινα:Αιμοδοσία και δωρεά μυελού των οστών το Σάββατο

Η Αιματολογική Κλινική του Πανεπιστημιακού Νοσοκομείου Ιωαννίνων διοργανώνει  στις 27/1/2024 και ώρα 10:00 π.μ. εκδήλωση, ανοιχτή για το κοινό, με τίτλο «ΑΙΜΟΔΟΣΙΑ ΚΑΙ ΔΩΡΕΑ ΜΥΕΛΟΥ ΤΩΝ ΟΣΤΩΝ» στην Αίθουσα «Δημητρίου Χατζή» στα παλαιά σφαγεία. Η εκδήλωση γίνεται με την συνεργασία της Αιμοδοσίας του Π.Γ.Ν.Ι., του ΚΕΔΜΟΠ και της Φ.Ο.Ε.Α. και περιλαμβάνει σύντομες εισηγήσεις για την εθελοντική αιμοδοσία, την δωρεά μυελού των οστών και την μεταμόσχευση μυελού των οστών. Στον χώρο της εκδήλωσης θα βρίσκονται και κινητές μονάδες λήψης δειγμάτων αίματος και μυελού των οστών για όποιον επιθυμεί να γίνει δότης.

 

Η Αιματολογική Κλινική θέλει να ενημερώσει το κοινό και να συνδράμει την αύξηση των εθελοντών δοτών. Οι ανάγκες είναι αυξημένες και η ενημέρωση είναι σημαντική. Η Περιφέρεια Ηπείρου, ο Δήμος Ιωαννιτών και το Πανεπιστήμιο Ιωαννίνων στήριξαν εξ αρχής την εκδήλωση και τους ευχαριστούμε.

Σας καλούμε όλους να έρθετε, να ευχηθούμε μαζί Καλή Χρονιά και το 2024 να γίνετε εθελοντές αιμοδότες/ δότες μυελού των οστών.