Ιωάννινα:“Υγεία για όλους”- Δωρεάν εξετάσεις την Κυριακή σε ευπαθείς κοινωνικές ομάδες

Με γνώμονα ότι όλες οι ευάλωτες κοινωνικές ομάδες πρέπει να έχουν πρόσβαση στην Υγεία, ο Δήμος Ιωαννιτών συστρατεύτηκε στην εθελοντική δράση “Υγεία για Όλους”, επιδιώκοντας να προσφέρει ολοκληρωμένη ιατρική παρέμβαση σε ευπαθείς ομάδες πληθυσμού που χρειάζονται διαρκή υποστήριξη, ιδιαίτερα στις σημερινές δύσκολες συνθήκες.

 

Στο πλαίσιο αυτό  η Διεύθυνση Κοινωνικής Προστασίας του Δήμου Ιωαννιτών σε συνεργασία με το Πανεπιστημιακό  Νοσοκομείο Ιωαννίνων και την Ελληνική Καρδιολογική Εταιρεία, προχωρούν την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου στην πρώτη δράση ολοκληρωμένης ιατρικής παρέμβασης σε ομάδες πληθυσμού που βρίσκονται σε ευάλωτη θέση, όπως είναι άποροι, ανασφάλιστοι, Ρομά.

 

Συγκεκριμένα:

Την Κυριακή 4 Δεκεμβρίου και τις  ώρες  από 10:30 έως 14:30 στο Αρχοντικό Πυρσινέλλα  (Παπάζογλου 5 και Αραβαντινού γωνία) θα γίνεται:

  • Παιδιατρική κλινική εξέταση και εμβολιασμός παιδιών (έχοντας το βιβλιάριο εμβολιασμού) • Κλινική εξέταση ενηλίκων . Παθολογικός, Καρδιολογικός, Ορθοπεδικός- Μυοσκελετικός έλεγχος • Εκτίμηση αναγκών υγείας, από γενικό ιατρό.

 

Ταυτόχρονα την Κυριακή  και τις  ώρες  από 10:30 έως 14:30 στην κεντρική είσοδο του Δημαρχείου (Πλατεία Α. Παπανδρέου 5), θα βρίσκεται η κινητή μονάδα μαιευτικής όπου θα γίνεται γυναικολογικός έλεγχος και test pap.