Ιωάννινα: Ένα μαγικό Σαββατοκύριακο στο “Παραμύθι της πεταλούδας”

Ο “Βρεφονηπιακός σταθμός – Νηπιαγωγείο “Το παραμύθι της πεταλούδας” φορά τα γιορτινά του και υποδέχεται έναν άνθρωπο που αγαπήθηκε από μικρούς και μεγάλους, τον Χρήστο Δημόπουλο.

Ο Χρήστος Δημόπουλος από τα τέλη της δεκαετίας του 1980 παρουσίαζε την καθημερινή παιδική εκπομπή «Ουράνιο Τόξο» από τη συχνότητα της ΕΡΤ, η οποία γνώρισε τεράστια επιτυχία στο παιδικό κοινό, ενώ παράλληλα με την συγγραφική του δραστηριότητα την οποία συνεχίζει ως και σήμερα, επέστρεψε και πάλι μέσα από την ΕΡΤ, συνεχίζοντας το «Ουράνιο Τόξο» του από το 2001 μέχρι και το 2013.

Η εκπομπή επανήλθε το 2019 με νέα ονομασία ως τα «1.000 χρώματα του Χρήστου», αλλά με την ίδια πετυχημένη συνταγή.

Εμείς μεγαλώνοντας με αυτή την εκπομπή χαιρόμαστε πραγματικά που μπορούν και τα δικά μας παιδιά να απολαμβάνουν την ομορφιά των χρωμάτων και φυσικά το μοναδικό χιούμορ που έχει ο Χρήστος Δημόπουλος .

Το Παραμύθι της πεταλούδας θα τον υποδεχτεί στις εγκαταστάσεις του, το Σάββατο 16 Δεκεμβρίου και ώρα 17.30- 19.30 το απόγευμα και την Κυριακή 17 Δεκεμβρίου και ώρα 10.30-12.30 το πρωί, σε ένα διήμερο γεμάτο παιχνίδια, ανάγνωση βιβλίων του συγγραφέα, bazaar και γνωριμία με τα παιδιά.

Είναι βέβαιο ότι στην εξαιρετικά πρωτότυπη γιορτή που διοργανώνει το Παραμύθι της πεταλούδας και είναι ανοιχτή σε όλα τα μικρά αλλά και τα μεγάλα παιδιά, όλοι θα περάσουν όμορφες στιγμές.

Οι μικρότεροι θα γνωρίσουν έναν από τους θρύλους των παιδικών εκπομπών στην Ελλάδα, ενώ οι μεγαλύτεροι που τον έχουν ζήσει τηλεοπτικά, θα ξανανιώσουν παιδιά.!

Με πολλή χαρά σας προσκαλούμε Σάββατο 16 και Κυριακή 17 Δεκεμβρίου στο Παραμύθι της Πεταλούδας να γίνετε και εσείς μέρος του «Ουράνιου τόξου» μας!