Ιωάννινα: Γιορτή Μελισσοκομίας στις 7 Αυγούστου

Στις μελισσοκομικές επιχειρήσεις Οικογένειας Μπατσή που βρίσκονται στην αγροτική περιοχή του Δημοτικού διαμερίσματος Κατσικας Ιωαννίνων  στις 7 Αυγούστου 2018 ημέρα Τρίτη.

 

Όπως κάθε  χρόνο έτσι και φέτος στις 7 Αυγούστου το κέντρο μελισσοκομίας Αφων Μπατσή διοργανώνει στο κτήμα τους στις μελισσοκομικές εγκαταστάσεις όπου βρίσκεται το ομώνυμο εκκλησάκι αφιερωμένο στους προστάτες της μελισσοκομίας Αγίους,

Νικάνορα τον Θαυματουργό, και Φιλάρετο τον Ελεήμονα,

Ιερά Πανήγυρη και γιορτή Μελισσοκομίας.

Το κέντρο ανοίγει τις πόρτες του στους φίλους της μέλισσας και της επιχείρησης στους μελισσοκόμους και στους πιστούς και τους ξεναγεί στις πρότυπες σύγχρονες εγκαταστάσεις του κόσμου της μέλισσας.

Μετά την καθιερωμένη Θεία λειτουργία και αρτοκλασία οι παρευρισκόμενοι κάθονται στην τράπεζα  και τους προσφέρoνται – γεύονται φρέσκοι ζεστοί λουκουμάδες που ετοιμάζονται εκείνη την στιγμή με πλούσιο   μέλι που παράγεται από τις μέλισσες της επιχείρησης.

 

Η εκδήλωση έχει γίνει θεσμός τα τελευταία 10 χρόνια και υπογραμμίζει την καινοτόμα δραστηριότητα της επιχείρησης σε όλη την Ευρώπη.

 

Σας προσκαλούμε όλους με αγάπη να τιμήσετε και γνωρίσετε από κοντά την δραστηριότητα της τοπικής αυτής και μοναδικής στο είδος της επιχείρησης.

 

Περισσότερες πληροφορίες για την καινοτόμα επιχείρηση της οικογένειας Μπατσή, στην ιστοσελίδα της επιχείρησης:

 

www.batsis.gr.