Ιωάννινα: Διακοπές ρεύματος αύριο-Δείτε που

Γνωστοποιείται στο κοινό ότι για να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές εργασίες του ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ, θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος την  Πέμπτη, 25 Μαΐου:
Α) Από ώρα 08:00 πμ έως 08:30 πμ και από ώρα 11:30 πμ έως 12:00 μμ στις παρακάτω περιοχές : Επιχειρήσεις και οι οικίες αριστερά

και δεξιά της Ε.Ο. Ιωαννίνων – Αθηνών από το ύψος του PRAKTIKER στην έξοδο προς Αθήνα, περιοχή Κατσικάς έως ΚΤΕΟ Κατσικάς και λύκειο Κατσικάς, Νεοκαισάρεια, Κολονιάτι, επιχείρηση Καψιώχα και CEZARIA, Μπιζάνι.
Β) Από ώρα 08:00 πμ έως 12:00 μμ στις παρακάτω περιοχές: Οικισμός Μολυβαδιάς και πέριξ ξυλουργείου Δέτσικα στην Μολυβαδιά.
Γ) Από ώρα 13:30 μμ έως 14:30 μμ στις παρακάτω περιοχές: Κρυφοβό πέριξ επιχείρησης μαρμάρων Βρυώνη.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης των διακοπών που αναφέρονται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ ΑΕ, θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι για λόγους ασφάλειας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχημάτων.