Ιωάννινα: Διακοπές ρεύματος αύριο Τρίτη: Δείτε πού

Γνωστοποιείται  στο  κοινό  ότι για  να εκτελεστούν απαραίτητες τεχνικές  εργασίες του  ΔΕΔΔΗΕ ΑΕ, θα γίνει διακοπή ηλεκτρικού ρεύματος ως εξής :

  • Την Τρίτη 30-01-2024 :

Α) Από ώρα 09:00 πμ έως 13:00 μμ στις παρακάτω περιοχές  Ιωάννινα στις οδούς Μεγάλου Αλεξάνδρου από τη συμβολή της με την οδό Άγγελου Φορέστη εώς την Καπετάν Βείκου, τμήμα της Βορείου Ηπείρου, Βουλγάρεως, Πασσαρώνος, Γαζή, Σελλών, Πρεβέζης, Κονεμένου, Διαγόρα, Πατατούκα, Μοσχοπόλεως, Ολυμπιάδος, τμήμα της οδού Βλαχάβα και παρόδους και περιοχή πέριξ Ιερού Ναού Αγίου Σεραφείμ και Αγίων Αποστόλων και 18ου Δημοτικού Σχολείου.

 

Β) Από ώρα 09:00 πμ έως 11:00 πμ στις παρακάτω περιοχές  Ροδοτόπι πέριξ πτηνοτροφείου Παπαδιαμάντη και χοιροστασίου Τσιούρη.

 

Γ) Από ώρα 09:00 πμ έως 13:00 μμ στις παρακάτω περιοχές  Ροδοτόπι πέριξ γηπέδου.

 

Δ) Από ώρα 14:00 μμ έως 15:30 μμ στις παρακάτω περιοχές  Ιωάννινα στην περιοχή της Κιάφας και στις οδούς Ευριπίδου, Φειδίου, Ικάρου και παρόδους.

Αν οι εργασίες τελειώσουν νωρίτερα το ρεύμα θα ξαναδοθεί πριν από το χρόνο λήξης των διακοπών που αναφέρονται πιο πάνω. Γι’ αυτό το λόγο οι εγκαταστάσεις και τα δίκτυα της ΔΕΗ ΑΕ, θα πρέπει να θεωρούνται ότι έχουν συνέχεια ρεύμα. Έτσι  για λόγους ασφάλειας απαγορεύεται η προσέγγιση σε αγωγούς ή άλλα στοιχεία του δικτύου ακόμα κι αν βρίσκονται καταγής γιατί υπάρχει σοβαρός κίνδυνος ατυχημάτων. Ζητάμε την κατανόηση των καταναλωτών μας για τις παραπάνω αναπόφευκτες διακοπές.